Sayısal Derslerde Zorluk Çekmekteyim?

susludayi

80+
Reaksiyon skoru
60
Sayısal Derslerde Zorluk Çekmekteyim; Fizik, Matematik, Kimya derslerinde zorlanıyorum özelliklede Matematik büyük ihtimalle ilk sınavdan alacağım puan 30 ben matematiğimi düzeltmek istiyorum ne yapmam gerekir ?

Belkide sözelcisindir.

Sayısal’ı yeni mi seçtin? Kaçıncı sınıftasın?

Bu sayısalcıyım,sözelciyim lafları çok klasik.Yeterli çalışma sergilendiğinde sayısal dersleri yapılır.
Hayır yapılmıyor. Ayt de edebiyatda 38 net yapıp matematik yapamadığı için hukuk okuyamayan arkadaşım var. Tamam çalışarak belki tyt falan yapabilir ama mühendislik falan istiyorsa ileri matematiği zor yapar. Bu da dünyanın sonu değil. Sözelde çok güzel bölümler var.
Önemli olan üni sınavını yapmak değil sayısal bölümdeki matematiği yapmak. Odtü matematiğine bakmanı öneririm.
Ama eşit ağırlıkta iyi yer yapıcak kadar çalışıp kazanabilir.

Sayısal Derslerde Zorluk Çekmekteyim; Fizik, Matematik, Kimya derslerinde zorlanıyorum özelliklede Matematik büyük ihtimalle ilk sınavdan alacağım puan 30 ben matematiğimi düzeltmek istiyorum ne yapmam gerekir ?
sayısal yapamadan sayısal seçenlerdensin

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Hayır yapılmıyor. Ayt de edebiyatda 38 net yapıp matematik yapamadığı için hukuk okuyamayan arkadaşım var. Tamam çalışarak belki tyt falan yapabilir ama mühendislik falan istiyorsa ileri matematiği zor yapar. Bu da dünyanın sonu değil. Sözelde çok güzel bölümler var.
Ben sırf matematik yapamıyorum diye okuldan kaçıyordum fakat sadece son sene çalışarak TYT mat 28 AYT mat 26 yaptım.Aynı zamanda sözeli de iyi yaptım.Derece yapabilmek için zaten bütün dersleri iyi yapabilmek lazım.

Herşeye gerekli kadar odaklanmak istiyorum, Dil seçeceğim fakat Sayısalı ihmal etmemem gerekli ?

10. Sınıfım hayır sayısal seçmeyeceğim fakat hiç yapamıyorum yeteceği kadar yapmak istiyorum.
Yeteceği kadar ise her öğrencinin ilk kitabı olan karekök sıfır. Onu al sonra antrenmanlarla matematiğe geçebilirsin.

ya babamgil sayısalcı ama, yeminimediğieğn sayısal yapamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Seçmedim bu arada seçmeyeceğimde çözemiyorum hiçbişi çözmek istiyorum ama
babangil sayısalcı diye sen sayısalcı olacaksın diye bir gaye yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Ben sırf matematik yapamıyorum diye okuldan kaçıyordum fakat sadece son sene çalışarak TYT mat 28 AYT mat 26 yaptım.Aynı zamanda sözeli de iyi yaptım.Derece yapabilmek için zaten bütün dersleri iyi yapabilmek lazım.
Evet işin üstüne düşünebilirse yapılabilir ama dediğiniz gibi en iyisi olmaz. O kadar matla zaman harcamak yerine sözeli fullemek en iyisidir.

babangil sayısalcı diye sen sayısalcı olacaksın diye bir gaye yok
Orayı boşver (o kısımda bi ironi var) ben zaten sayısalcı olmak istemiyorum belli bi hedefim var fakat sınavlardan düşük aldığım için sayısal derslerde yardım arıyorum ne yönden ne yapabilirim gibisinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,561
Üyeler
192,751
Son üye
maximusus
Geri