Sabahları çenem kitleniyor

Ama gerçekten tedavi edilmesi gerekirken bir hastalık bence. Ama bir kere başladı mı hep devam ediyor galiba. Daha da kötüleşiyor. eskiden sol çenemde varken şuan hem sağ hem sol kısım kıtlıyor.
ikisi hiç aynı anda olmadı bende bi sabah uyanıyorum sağ iyileşmiş sol takılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabilir sağlık sorunları zaten ciddi dir ciddi olmayan sağlık sorunu olmaz zaten demek istediğim Google a bakıp bilemezsin ozmn kimse doktora gitmez

Tm knk doktora gidince yüzüne de ki ben Google dan baktım çok acil biseymis hemen tedavi et de seni odadan kovsun
hayır gitmediğimimi sanıyorsun doktora gitmek bi seninmi aklına geliyor anlamıyorum :D

ikisi hiç aynı anda olmadı bende bi sabah uyanıyorum sağ iyileşmiş sol takılıyor

hayır gitmediğimimi sanıyorsun doktora gitmek bi seninmi aklına geliyor anlamıyorum :D
Tıpta herşeyin tedavisi yok başka doktora git başka hastaneye gitmeyi dene

plağın bir etkisi olmuyormu diyorsun
Çok uzun süre kullanamadım. Ramazan'dan önce taktım en son. Ramazan'dan sonra takmaya çalıştığımda ağzıma oturmadı çünkü bir dişim biraz yukardaydı azıcık aşağı kaymış. Doktora gidip plağı düzeltmesini isteyeceğim. Bence uzun süre kullanımında faydalı olabilir. Bir de benim çene hem kendi kıtlıyor hem de bazen ben kıtlatıyorum. Parmak gibi düşünün bazen ağrı olur kıtlatırsınız. Doktor düzeltirse plağı uzun süre kullanabilir miyim bilmiyorum. Okulda kullanmak zor olur. Okuldan eve dönüp evde sonraki günün sabahına kadar takarım. Yemek yerken falan çıkarabiliyorsunzu zaten. Ama ücreti biraz fazlaydı plağın.

Çok uzun süre kullanamadım. Ramazan'dan önce taktım en son. Ramazan'dan sonra takmaya çalıştığımda ağzıma oturmadı çünkü bir dişim biraz yukardaydı azıcık aşağı kaymış. Doktora gidip plağı düzeltmesini isteyeceğim. Bence uzun süre kullanımında faydalı olabilir. Bir de benim çene hem kendi kıtlıyor hem de bazen ben kıtlatıyorum. Parmak gibi düşünün bazen ağrı olur kıtlatırsınız. Doktor düzeltirse plağı uzun süre kullanabilir miyim bilmiyorum. Okulda kullanmak zor olur. Okuldan eve dönüp evde sonraki günün sabahına kadar takarım. Yemek yerken falan çıkarabiliyorsunzu zaten. Ama ücreti biraz fazlaydı plağın.
uyurken ve pc başındayken taksam yeterli olur çünkü sadece orda sıkıyorum dişimi

bu arada bunun nedeni çok sakız çiğnemek yada diş sıkmakmış oradaki kas sıktıkça yada sakız çiğnedikçe büyüyormuş çenemizi ileri yada geri yitiyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,398
Üyeler
188,930
Son üye
striker21
Geri