Ramin Üzerinde "Intel Support" Yazıyor AMD ile Çalışmaz mı?

loxhel5

80+
Reaksiyon skoru
31
Dostlar 11.11 indirimlerinde 2 adet Gskill Ripjaws V 8GB 3600MHz ram aldım. Kargom bugün geldi ama ram paketinin sağ altında "Supports İntel Core" yazıyor!

Korkudan elim ayağım titredi benim sistemim amd olucak. Çalılmayacak mı ramler??

Dostlar 11.11 indirimlerinde 2 adet Gskill Ripjaws V 8GB 3600MHz ram aldım. Kargom bugün geldi ama ram paketinin sağ altında "Supports İntel Core" yazıyor!

Korkudan elim ayağım titredi benim sistemim amd olucak. Çalılmayacak mı ramler??
Çalışacak hocam. Sorun yok.

Neden çalışmasın?

DDR'ı uygun ise sorun olmaz.

Çalışır, Ram'in 3.6GHZ'e getirmek için kullandığın X.M.P Profilini İlk İntel Geliştirdi.

Oh içime serin sular serpildi sağ olun dostlar!

Sıkıntı olmaz çalışır çoğu Ram kutusunda Intel yazar zaten sebebini bilmiyorum. Ama DDR4 olduğu sürece bütün Ram`ler çalışır

Çalışır, Ram'in 3.6GHZ'e getirmek için kullandığın X.M.P Profilini İlk İntel Geliştirdi.

Sıkıntı olmaz çalışır çoğu Ram kutusunda Intel yazar zaten sebebini bilmiyorum. Ama DDR4 olduğu sürece bütün Ram`ler çalışır
Bişey daha sormak istiyorum,
Anakart b450m s2h bu anakarta direkt tak çalıştır yapabilir miyim yoksa haricen bir işlem gerekiyor mu?

Takıcaksın direk, ama 3600MHZ yapmak istiyorsan X.M.P veya Üst Düzey Bellek Performansını Açman Gerek.

Ben şuan 5600x sistemde XMP uyumlu RAM kullanıyorum ve 3200 frekansında sistem kapanıp açılınca görüntü vermiyor.
@FPU/CACHE dostum bu arkadaş (@RedComandante) böyle bi sıkıntı yaşamış valla tırsıyorum daha işlemci gelmedi test de edemiyorum ben ramlarimi takarsam ekran gelicek mi?

Geri