(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,205
bu yazıcı nasıldır almayı dusunuyorumda?
Genel olarak işimi görse yeter.Beklentilerin ve bütçen nedir ?
Anladım hocam teşekkürlerKendisini okulda kullanıyoruz şahsen memnunuz. 6 aydır kullanıyorum müdür yardımıcısı ile birlikte wifi ve fotokobi özelliği var. F/P olabilir bence. Şuan ki piyasayı bilmiyorum ama
Mürekkep durumu nedir ? Alırken dikkat et mürekkepleri ne durumda ve renkli püskürtmeli yazıcılar uzun süre kullanılmazsa tıkanma yapabiliyor alırken bir kaç sayfada yazdır. Aldığın kişi çok tanıdıksa sıkıntı yok ama alırken fotokobi özelliğini vs bak yinedeAnladım hocam teşekkürler![]()
Hiç açılmamış hocam açılıp bakılmamış bile.Mürekkep durumu nedir ? Alırken dikkat et mürekkepleri ne durumda ve renkli püskürtmeli yazıcılar uzun süre kullanılmazsa tıkanma yapabiliyor alırken bir kaç sayfada yazdır. Aldığın kişi çok tanıdıksa sıkıntı yok ama alırken fotokobi özelliğini vs bak yinede
Ha o zaman sıkıntı yok. Alın gitsin ya normal kullanıcı -nın işini her türlü görür. Kablo derdi vs yok. Wifi ile telefondan bile yazdırabiliyorsunuz kurabilirsenizHiç açılmamış hocam açılıp bakılmamış bile.
O öyle almış bırakmış kenarda durmuş bir kaç gün bana sordu bende alabilirim dedim.
Hocam bilgisayardan nasıl yapabilirim bunuHa o zaman sıkıntı yok. Alın gitsin ya normal kullanıcı -nın işini her türlü görür. Kablo derdi vs yok. Wifi ile telefondan bile yazdırabiliyorsunuz kurabilirseniz
Neyi Wifi ile yazdırmayı mı ?Hocam bilgisayardan nasıl yapabilirim bunu
evet hocamNeyi Wifi ile yazdırmayı mı ?
Evde WİFİ ağı varsa ve epsonun bir uygulaması vardı onunla bağlayabiliyorsun. Orada kurulumu tamamen tarif ediyor. Telefon içinde play storede uygulaması vardı.evet hocam