Valorant Drop sorunu

Reaksiyon skoru
14
Merhabalar Konuya çok hızlıca giricem. Valorantta fps dropları yiyorum oyuna girince lobide fps normal yani hafif bi akıcılık var fakat oyuna girdiğim zaman yani rekabet modlarından bahsediyorum. Bunlara girdiğim zaman çok geç giriyor ve oyun droplanmaya başlıyor oyunun yarısından çoğu dropla geçiyor fps dropları yok etmenin bir yolu varmıdır. şuanki sistemde bir şey yaparak dropları yok edebilirmiyim yoksa işlemci ram ve ssd takviyesimi yapmam gerekir

Not:
Ekran Kartı: R7 240 2GB GDDR5 128BİT [Normalde ekran kartını alırken oyunlarda yüksek alıyordu ama bende düşük alıyor ]
İşlemci: İntel Pentium Dual Core E6800 3.33 Ghz
Ram: 4 GB
HDD: 500 GB
Ve son olarak Anakart: Foxconn G41MD 775 soket bulunuyor

Droplar sistem yükseltilirsemi giderilir yoksa eğer herhangibir parça almadanda yapılabilirmi ?

ram yetersiz , işlemci zar zor besler , hdd yerine ssd olmalıydı , o ekran kartı ddr3 belleklere sahip pek iyi bir kart değil

ram yetersiz , işlemci zar zor besler , hdd yerine ssd olmalıydı , o ekran kartı ddr3 belleklere sahip pek iyi bir kart değil
Ekran kartı sayesinde oyuna giriyorda benim fikrim işlemci eğer işlemciyi yükseltirsem belki fps yükselir diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde ddr3 bellekler demişsinde o ne oluyor tam olarak yani r7 240 yüksekmi geliyor ddr3 e yoksa düşükmü ?

Ekran kartı sayesinde oyuna giriyorda benim fikrim işlemci eğer işlemciyi yükseltirsem belki fps yükselir diye düşünüyorum

birde ddr3 bellekler demişsinde o ne oluyor tam olarak yani r7 240 yüksekmi geliyor ddr3 e yoksa düşükmü ?
o keran kartının bellekler gddr5 değil ddr3 . Sana bunu söylemeye çalıştım

komple sistemi değiştirmen daha mantıklı

Ram yetersiz.

İşlemcide Q yani Quad serisi şart gibi.

Ram yeterli değil maalesef.
İşlemciyi de yükseltirseniz iyi olur.

Geri