Necip5270392
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 114
Merhabalar CS-GO'da VAC Yemişim Nadiren Girip Oynadığım Bir Oyundur Kendisi Sadece Kafa Dağıtmak İçin Girerim Gayet Güzel De Oynarım Yalnız İnsanları Çıldırtacak Derecede İddialı Oynarım Fakat Başdada Dediğim Gibi VAC Yemişim Ve Bir Sebep Yok Açıkçacı Vac Yemem İçin Sadece Başlatıcı Komutlarından Şüpheleniyorum Orada Da -novid-tickrate 128 komutları Var Sizce Neden Olabilir Açıklama Falan Da Alamadım Hani Defalarca Kez Banlandım Ama Geri Açıldı İtiraz Ederek Açtırdım İnceleme İle Bu Açılmayacak Kalıcı Bir Ban Diye Yazı Da Yazmışlar Biraz Sinirim Bozuldu Açıkçası Zamanında 25TL Falan Verip Almıştım Şimdi 125Tl Verip Geri Tekrardan Almam Açıkçası Benim İçin Pek De Bişey Değişmez Onun yerine Başka Oyun Oynamam Da (Sadece Kendimi Bildim Bileli 1.3-/-1.4-/-1.5-/-1.6 İle Geçti Ve Gayet Sevdiğim Bi Oyundan Vazgeçmiş Olurum Ki Ozamanlarda Da İnsanları Serverlarda Deli Ederdim Banlanana Kadar Giderdi Bunlar) Sadece Neden Banlanmış Olabilirim Durduk Yere Merak Ettim Saçma Geldi Ve Bende Böyle Bi Konu Açmak İstedim Sebep Bu