Yardım CS-GO'da Gereksiz VAC Yemek

Necip5270392

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
114
Merhabalar CS-GO'da VAC Yemişim Nadiren Girip Oynadığım Bir Oyundur Kendisi Sadece Kafa Dağıtmak İçin Girerim Gayet Güzel De Oynarım Yalnız İnsanları Çıldırtacak Derecede İddialı Oynarım Fakat Başdada Dediğim Gibi VAC Yemişim Ve Bir Sebep Yok Açıkçacı Vac Yemem İçin Sadece Başlatıcı Komutlarından Şüpheleniyorum Orada Da -novid-tickrate 128 komutları Var Sizce Neden Olabilir Açıklama Falan Da Alamadım Hani Defalarca Kez Banlandım Ama Geri Açıldı İtiraz Ederek Açtırdım İnceleme İle Bu Açılmayacak Kalıcı Bir Ban Diye Yazı Da Yazmışlar Biraz Sinirim Bozuldu Açıkçası Zamanında 25TL Falan Verip Almıştım Şimdi 125Tl Verip Geri Tekrardan Almam Açıkçası Benim İçin Pek De Bişey Değişmez Onun yerine Başka Oyun Oynamam Da (Sadece Kendimi Bildim Bileli 1.3-/-1.4-/-1.5-/-1.6 İle Geçti Ve Gayet Sevdiğim Bi Oyundan Vazgeçmiş Olurum Ki Ozamanlarda Da İnsanları Serverlarda Deli Ederdim Banlanana Kadar Giderdi Bunlar) Sadece Neden Banlanmış Olabilirim Durduk Yere Merak Ettim Saçma Geldi Ve Bende Böyle Bi Konu Açmak İstedim Sebep Bu

Nadiren giriyorsun ama insanları çıldırtacak kadar iyi oynuyorsun anladım.

Bi Aralar Pc'm de Ekran Kartı Yoktu Ve GeForge Now Dan Girmiştim Ondan Dolayı Olabilrmi Acaba Diyorum Yada Geçen Yayında Ekran paylaşmadan Paylaştım Diğerleri Olmuyor Diye Ondan Olabilir mi ?!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel rehbermiş eline sağlık
Rehber Derken Ben Rehber Diye Bişey Nasıl Yapıldığını Bilmiyorum Rehber Değilki Hem Bu

Nadiren giriyorsun ama insanları çıldırtacak kadar iyi oynuyorsun anladım.
Evet Yani Olabilir Bu ne Var Ki karşı Taraf Benden Daha Kötü Oynuyordur Daha Az Deneyimsizdir Yada Reglexi Daha Azdır Vuramaz Çıldırır Yani Normal

Merhabalar CS-GO'da VAC Yemişim Nadiren Girip Oynadığım Bir Oyundur Kendisi Sadece Kafa Dağıtmak İçin Girerim Gayet Güzel De Oynarım Yalnız İnsanları Çıldırtacak Derecede İddialı Oynarım Fakat Başdada Dediğim Gibi VAC Yemişim Ve Bir Sebep Yok Açıkçacı Vac Yemem İçin Sadece Başlatıcı Komutlarından Şüpheleniyorum Orada Da -novid-tickrate 128 komutları Var Sizce Neden Olabilir Açıklama Falan Da Alamadım Hani Defalarca Kez Banlandım Ama Geri Açıldı İtiraz Ederek Açtırdım İnceleme İle Bu Açılmayacak Kalıcı Bir Ban Diye Yazı Da Yazmışlar Biraz Sinirim Bozuldu Açıkçası Zamanında 25TL Falan Verip Almıştım Şimdi 125Tl Verip Geri Tekrardan Almam Açıkçası Benim İçin Pek De Bişey Değişmez Onun yerine Başka Oyun Oynamam Da (Sadece Kendimi Bildim Bileli 1.3-/-1.4-/-1.5-/-1.6 İle Geçti Ve Gayet Sevdiğim Bi Oyundan Vazgeçmiş Olurum Ki Ozamanlarda Da İnsanları Serverlarda Deli Ederdim Banlanana Kadar Giderdi Bunlar) Sadece Neden Banlanmış Olabilirim Durduk Yere Merak Ettim Saçma Geldi Ve Bende Böyle Bi Konu Açmak İstedim Sebep Bu
şimdi gelelim : 1. cs go hile açmadan ban yemek imkansız.
2. hesabına başkası giriyorsa onun yüzünden olmuş olabilir.
3. eyer kendi hesabında hile açmayıp aynı pc üzerinden başkasının hesabında hile açtıysanız bile sonra hileyi açmadan kendi hesabınıza girseniz açmasanız dahi sizin hesabınızda banlanacaktır ilerleyen zamanlarda.

Bu forumda onlarca vac ban yiyen gördüm. Hiç haklı yiyen görmedim.

Bi Aralar Pc'm de Ekran Kartı Yoktu Ve GeForge Now Dan Girmiştim Ondan Dolayı Olabilrmi Acaba Diyorum Yada Geçen Yayında Ekran paylaşmadan Paylaştım Diğerleri Olmuyor Diye Ondan Olabilir mi ?!

Rehber Derken Ben Rehber Diye Bişey Nasıl Yapıldığını Bilmiyorum Rehber Değilki Hem Bu

Evet Yani Olabilir Bu ne Var Ki karşı Taraf Benden Daha Kötü Oynuyordur Daha Az Deneyimsizdir Yada Reglexi Daha Azdır Vuramaz Çıldırır Yani Normal
Her kelimenin baş harfini büyük yazmak yorucu değil mi ya? 🤔

Nadiren girip, herkesi deli edecek bir oynayış yapman ve daha önce de ban yemiş olmandan kaynaklı "sebepsiz" yere ban yediğini sanmıyorum.

Evet.

şimdi gelelim : 1. cs go hile açmadan ban yemek imkansız.
2. hesabına başkası giriyorsa onun yüzünden olmuş olabilir.
3. eyer kendi hesabında hile açmayıp aynı pc üzerinden başkasının hesabında hile açtıysanız bile sonra hileyi açmadan kendi hesabınıza girseniz açmasanız dahi sizin hesabınızda banlanacaktır ilerleyen zamanlarda.
Kendi Hesabımdan Yada Baska Hesaptan Hile Açmadım Ki Hile Yapan İnsanlara Karşı Ben Hile Açmadan Kapışmak Çok Hoşuma Giden Bişeydir Yıllardır Bütün Oyunlarda O Şekilde İnsanlara Karşı Oynamışımdır Diğer Türlüsü Bayan (Minecraft'da Bile Creative Geçip Bir Ev Yapış Bişey Almış İnsan Değilimdir Creative Bile Girmemiş Bir Kişi İle Konuşuyorsun Yani)

Alışkanlık Kendimi Bildim Bileli Öyle Yazıyorum Hatta Deftere Yazı Yazarken Bile Öyle Yazıyorum Ben (Telden Hariç)

CS'de hile açmamış bile olsan arkaplanda çalışan veya eskiden kullandığın benzeri yazılım varsa ondan bile yemiş olabilirsin.

Bu forumda onlarca vac ban yiyen gördüm. Hiç haklı yiyen görmedim.
Tmm O Zaman İtirafımdır Ben Haklı Yedim Tek Suçum Geçen Gün Bir Adama "Ez Game" Yazmaktı, Bu 😄

CS'de hile açmamış bile olsan arkaplanda çalışan veya eskiden kullandığın benzeri yazılım varsa ondan bile yemiş olabilirsin.
En Yakın Zamanda Yayın Sırasında Oynamıştım Ve Arkada Çalışan Bir Sürü Program Vardı Yok Ses Programı, Epic Game + İndirmeleri, Yok Yayına Ses programından Sesimin Gitmesini Sağlayan Ayrı Bir Program, Yok OBS (ekran Paylaşma İle Paylaşmıştım Diğerlerinde Olmuyor Diye), Yok Kaspersky Antyvirus programı, Yok X Mouse Vardı Minecraft Da Kullanma İçin Mi Ne Açmıştım Cs Geçerken Kapamayı Unutmuştum İlk Başlarda Sonra Farkedince kapadım Belki Ondan Olabilir Yani Şimdilik Hatırladığım Bunlar Vardı

Bu Arada Vac'e Gelen Son Güncelleme İle Birlikte Arka Planda Çalışan Programlardan Ban Yiyebiliyorsun Senin Dediğin Doğru Bir Yana Ama Genel Olarak Ban Yiyenler Hileler Yani Ama Bazen Vac Sapıtım Hile Açmayana Da Ban Atabiliyor Doğrudur

Bişey Soracam Peki Bu Vac Açılır Mı Açılmaz Mı Ben Haklı İsem Eğer ki

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,476
Üyeler
184,170
Son üye
ftsasmaz