Getir uygulaması ödeme yapamıyorum Yardım Lazım

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Arkadaşlar getirden siparişlerimi seçtikten sonra ödeme ekranında masterpass kartı eşleştirin diyor fakat ben o kartı kullanmıyorum. Garanti bankası kullanıyorum ödeme yapamıyor muyum??

Arkadaşlar getirden siparişlerimi seçtikten sonra ödeme ekranında masterpass kartı eşleştirin diyor fakat ben o kartı kullanmıyorum. Garanti bankası kullanıyorum ödeme yapamıyor muyum??
Yeni kart eklemen gerekiyor hocam. Profil-ödeme yöntemleri-yeni kart ekle bölümünden ekleyebilirsin.

Yeni kart eklemen gerekiyor hocam. Profil-ödeme yöntemleri-yeni kart ekle bölümünden ekleyebilirsin.
Hocam şuan dediğiniz yerdeyim benim kullandığım banka garanti. Nasıl eklicem

Ekler

• Screenshot_20211121-215409.jpg
    Screenshot_20211121-215409.jpg
    119.7 KB · Hit: 83
BKM Express ile kart ekle kısmından ekleyeceksin.
TC kimlik no şifre istiyor bu nedir bilgim yok kayıt mi olmak gerekli önce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde orada kart ekle diye yazması lazım. Masterpass bozmuş işi. Masterpass ten eski kartınızı silmeniz lazım.
İyide hiç masterpass olayını yapmadım ki telefonu sıfır aldım uygulamayı sıfırdan yükledim. Masterpass a tıkladım iş bankasından SMS geliyor ne alakaysa

TC kimlik no şifre istiyor bu nedir bilgim yok kayıt mi olmak gerekli önce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyide hiç masterpass olayını yapmadım ki telefonu sıfır aldım uygulamayı sıfırdan yükledim. Masterpass a tıkladım iş bankasından SMS geliyor ne alakaysa
Daha öne PC veya telefon üzerinden internet alışverişi yaptıysan kayıt edilmiş olabilir hocam. Telefonla alakası yok yani.
Bu siteden ekleme çıkarma yapılıyormuş hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,332
Üyeler
190,732
Son üye
saplamarina
Geri