Crack oyun indirdim ve....

Cracklerin hiçbiri bedava yapılmaz eğer bir şey bedavaysa ürün sizsiniz.
wfqxkzdwhvh71.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Crack desteği ne ara yasak oldu? Link yasak diye biliyorum.

Dün crack oyun indirdim ve şahsen korktum virüs bulaştimi telaşina girdim. İndirmeden önce torrent dosyasini tarratim kaspersky antivirüs programina bir sorun olmadiği söyledi, oyunun setup ve setup datalarini (tüm klasörünü) tarattim bir sorun yok dedi ardindan oyunu oynadim, oyunun dosyalarini taratim bir şey demedi. Yani bir problem var mi yokmu bilemiyorum yardim edermisiniz bu konuda

Antivirüs programı: kaspersky Total Security (lisansli)
Crack programinin sahibi : fitgirl
5 yıldır torrent kullanıcısıyım hikayeli hiç bi oyuna para vermem senin kadar 1 kere telaş yapmadım heyecanlanma bu kadar o çok güvendiğiniz virüs programı yok diyorsa bişi yoktur technopatın sponsorlu virüs programı anlıyorum.

Önceden çok crack kullanırdım 1 kere virüs bulaştırmadım ama şimdi ucız oyunları parayla alıyorum

Fitgirl'den zarar gelmez. Orijinal Fitgirl sitesinden indirdiysen sorun yok.

Hayatım boyunca crack indirdim çok azında sıkıntı yaşadım.
Onlarda trojendi pc ye zarar vermedi temizledim.

Babasının hayrına cracklediğini düşünmüyorum sadece
O arkadaşın attığı konu bana ait. İncelemeni öneririm. İşler senin düşündüğün gibi dönmüyor. Babasının hayrınadan ziyade bizim için cracklenmiyor o oyunlar.

FitGirl yıllardır bu işin içinde, şu ana kadar kırık link dışında herhangi bir virüs bildiriminde bulunduğunda asılsız çıkabiliyor. Çünkü kanıtlı sunuyor adam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FitGirl yıllardır bu işin içinde, şu ana kadar kırık link dışında herhangi bir virüs bildiriminde bulunduğunda asılsız çıkabiliyor. Çünkü kanıtlı sunuyor adam

Ayriyeten Can Değer hocadan sözü alıp burada ürün sizsiniz demekte saçma olur. Crack oyunlar genelde oyun içerisinin arka planına gizlenen reklamlar üzerinden yapımcıya kazanç sağlar. Siz bunu göremezsiniz ama mesela Pubg Mobile Lite'ı Unity ya da Unreal Engine kodlama ekranından açarsanız Size = 0x0 "Advertisements" gibi kodları görebilirsiniz.

O işler nasıl dönüyor merak ettim şimdi
Baştan sona oku.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,043
Son üye
....mehmet
Geri