KASAYA PARAMIZ YETMEDİ LAPTOP DÖNÜYORUZ

Reaksiyon skoru
22
Bütçe
15000
ÖNCELİKLE İYİ GECELER ARKADAŞLAR 15K YA KASA TOPLAYAMADIĞIM İÇİN LAPTOP ALMAYA KARAR VERDİM. İNTERNETTEN BİRŞEY ALMAK İLK VE SON HATAM OLDU. DİREKT TEKNOSA VATAN VEYA MEDİMARKT'TAN 15K YA LAPTOP ALMAK İSTİYORUM . AMACIM PROFOSYONEL BİR ŞEKİLDE YAZILIM TARZI PROGRAM ÖĞRENMEK VE OYUN OYNAMAK. SİZCE TEK LAPTOP ALMAK MI YOKSA , BU BÜTÇEYE BİR LAPTOP BİR TABLET ALMAK MI DAHA MANTIKLI ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM 🤗

Kasa neden toplayamadınız? Eğer laptopuda masaüstü gibi sabit şekilde kullanacaksanız kesinlikle masaüstü alın derim.

İnternetten almadığınız sürece o paraya masaüstü toplayamamanız çok normal gt 1030 sisteme 9k isteyen vatanı neden internet alışverişine tercih ediyorsunuz onu anlayamadım alışverişinizde bir kez sorun yaşadınız diye 15000 lirayı çöpe atmayın masaüstü toplamak ya da hazır sistem almak kazık yerlerden laptop almaktan çok daha mantıklı

Dolar aldı başını gitti hocam alacağım sistem bir gecede 3k zamlandı :(
Emin olun laptop piyasası masaüstünden daha beter düzgün 3060lı laptop yok şuan 15k'ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta 3060 laptop bile kalmamış sanırım, 2 gündür bakmıyorum

İnternetten almadığınız sürece o paraya masaüstü toplayamamanız çok normal gt 1030 sisteme 9k isteyen vatanı neden internet alışverişine tercih ediyorsunuz onu anlayamadım alışverişinizde bir kez sorun yaşadınız diye 15000 lirayı çöpe atmayın masaüstü toplamak ya da hazır sistem almak kazık yerlerden laptop almaktan çok daha mantıklı
Hocam rx 2060 i510400f giren sistem yerine şuan 1600af gtx1660 giriyor bunlar benim işimi görmez ki en azından laptop alayım içinde 3050ti var

Kasalar laptop'lara göre daha performanslı ve ucuz olur. Şuan ki piyasayı bilmiyorum. Tek bildiğim 3 saat ile kaçırdığım macbook pro nun en az 8k zamla geri döneceği.

Emin olun laptop piyasası masaüstünden daha beter düzgün 3060lı laptop yok şuan 15k'ya.

Kasalar laptop'lara göre daha performanslı ve ucuz olur. Parası yetmeyip laptop alan ilk defa görüyorum :)
Hocam 13k kasa 2k monitör olan bir sistem kurar mısınız bana :)

Hocam rx 2060 i510400f giren sistem yerine şuan 1600af gtx1660 giriyor bunlar benim işimi görmez ki en azından laptop alayım içinde 3050ti var
Laptop piyasası masaüstünden daha beter youtuberların çıkarıldığı hazır sistemleri kovalayın

Medimarkta buldum hocam 15.500 TL ti olan normal 30
hazır sistem al bekle 1 2 ay
Dolar 4 TL iken ailemi ikna etmeye başladım 7 senedir kabul ettirmeye zorladım ve bu sefer başardım eğer 1 2 ay beklersem yine almazlar bilgisayar almak için kredi çektim :(

Medimarkta buldum hocam 15.500 TL ti olan normal 30

Dolar 4 TL iken ailemi ikna etmeye başladım 7 senedir kabul ettirmeye zorladım ve bu sefer başardım eğer 1 2 ay beklersem yine almazlar bilgisayar almak için kredi çektim :(
Yeni konu açsanız daha iyi olur, şuan alınabilecek hangi sistem var hangi sistemler çıkacak hiç bilmiyorum.

Geri