Dostum red ve blue arasındaki fark ne oluyor biraz cahil kaldım ya .dRed Switch istersen bu modeli.
Gamepower Warlock Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı
Gamepower Warlock Kırmızı Switch Mekanik Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Blue Switch istersen bu modeli tercih edebilirsin.
Rampage KB-R81 Mavi Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı
Rampage KB-R81 Mavi Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Tamamdır dostum vakit ayırıpta ilgilendiğin için teşekkür ederim hoşuma gitti klavye şuan virüs nedeniyle pek sipariş vermek gelmiyo içimden ama bakalım alabilirim deBlue switch daha çok ses cikartir, daha çok yazı yazanlar kullanır. Ben red switch tercih ederim çünkü blue kadar ses çıkartmaz.
Blue switch hayranı da coktur. Kişiden kişiye değişiyor ancak çoğu kişi oyun için red switch tercih eder.
İnternetten daha detaylı arastirabilirsin. ?
Rica ederim ?Tamamdır dostum vakit ayırıpta ilgilendiğin için teşekkür ederim hoşuma gitti klavye şuan virüs nedeniyle pek sipariş vermek gelmiyo içimden ama bakalım alabilirim deiyi akşamlar