200 TL Klavye Önerisi

egmnagsts

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar max 200tl bütçem var bana mekanik ve ledli bir klavye önerir misin kararsızım şuan...

Bütçenizi bir tık artırabilirseniz kendi kullandığım ve aşırı memnun olduğum GXT 890 klavyesini şiddetle öneririm.

Red Switch istersen bu modeli.

Blue Switch istersen bu modeli tercih edebilirsin.

GamePower Warlock bence uzak durulması gereken bir klavye genel olarak müşteri memnuniyeti kazanabilmiş bir ürün değil. Bütçenizi arttırabilirseniz GamePower Ogre önerebilirim. Ama bütçenizi genişletemezseniz Rampage ya da James Donkey markalı gözünüze hitap eden herhangi bir klavyeyi tercih edebilirsiniz aralarında pek bir fark (switch, yapı, vb.) olmayacaktır.

Red Switch istersen bu modeli.

Blue Switch istersen bu modeli tercih edebilirsin.
Dostum red ve blue arasındaki fark ne oluyor biraz cahil kaldım ya .d

Blue switch daha çok ses cikartir, daha çok yazı yazanlar kullanır. Ben red switch tercih ederim çünkü blue kadar ses çıkartmaz.
Blue switch hayranı da coktur. Kişiden kişiye değişiyor ancak çoğu kişi oyun için red switch tercih eder.
İnternetten daha detaylı arastirabilirsin. ?

Blue switch daha çok ses cikartir, daha çok yazı yazanlar kullanır. Ben red switch tercih ederim çünkü blue kadar ses çıkartmaz.
Blue switch hayranı da coktur. Kişiden kişiye değişiyor ancak çoğu kişi oyun için red switch tercih eder.
İnternetten daha detaylı arastirabilirsin. ?
Tamamdır dostum vakit ayırıpta ilgilendiğin için teşekkür ederim hoşuma gitti klavye şuan virüs nedeniyle pek sipariş vermek gelmiyo içimden ama bakalım alabilirim de :) iyi akşamlar

Tamamdır dostum vakit ayırıpta ilgilendiğin için teşekkür ederim hoşuma gitti klavye şuan virüs nedeniyle pek sipariş vermek gelmiyo içimden ama bakalım alabilirim de :) iyi akşamlar
Rica ederim ?
İyi akşamlar.

Geri