v3ysi.alkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 413
Corsair 750 watt 80+bronz 600₺ iyi demi 2 tane aldım
Hımm sağol içimi ferahlattın .dO RAM daha iyi, dert etme. 3600 cl15 çalışır diyolar.
ÇÖP acayip dandik bende ki 14 günde bozuldu. 1 2 günde bozulan bile varnedenki?
Selamun aleyküm kardeş bütçe var da b450m a pro mu alıyım 350tl ye yoksa üstüne koyup b450m s2h mı alıyım ne diyorsunAlınır bu klavye şimdiye kadar bu fiyata gelmemişti
Sharkon 850w gold vardı bitmişmiCorsair 750 watt 80+bronz 600₺ iyi demi 2 tane aldım
Çok fark etmez 350 ye msı al geç fazla para vermenin anlamı yokSelamun aleyküm kardeş bütçe var da b450m a pro mu alıyım 350tl ye yoksa üstüne koyup b450m s2h mı alıyım ne diyorsun
BİTTİSharkon 850w gold vardı bitmişmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok fark etmez 350 ye msı al geç fazla para vermenin anlamı yok
Sharkoon hiç ısınamadım corsair akakçede baktım en ucuz 1 k olmuş bu ay tam modüler bu aradaSharkon 850w gold vardı bitmişmi
Hayırlısı olsun o zaman dostumSharkoon hiç ısınamadım corsair akakçede baktım en ucuz 1 k olmuş bu ay tam modüler bu arada
Bende düşünüyorum fiyatı çok iyi fakat blue sw bana göre değil :/Selamlar fazla bütçem yok alttaki klavye ile mouse alınır mı yoksa bu fiyata daha iyisi bulunur mu?
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sesli oluyormuş galiba ama ben normalde 100-150 liraya adı sanı duyulmamış markalara bakıyordum, iyi kötü birini alıp geçecektim. 200 liraya hem mekanik hem bilek desteği hem ses tekerleği hemde philips olması cezbetti bunu alacağım muhtemelen.Bende düşünüyorum fiyatı çok iyi fakat blue sw bana göre değil :/