Neler Yeni

Ana Konu İTOPYA EFSANE CUMA BAŞLADI

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Yani ne demek istediniz tam olarak acaba hocam?3-4 sene götürür mü beni sizce?Kullanmadığımda prizden çıkarsam iyi olur mu UPS'i sizce?
Olur usta Va değerinin %60'ni almanız gerekmekte mesela 850va diyelim yaklaşık 510-520 arası w a kadar dayanır ama onun harici birseye gerek yok.

Olur usta Va değerinin %60'ni almanız gerekmekte mesela 850va diyelim yaklaşık 510-520 arası w a kadar dayanır ama onun harici birseye gerek yok.
6'lı Grup priz takacağım hocam UPS'e. Bu grup prizdede kasa,monitör ve Direksiyon seti takılı duruyor.Bazen ise Rgb Led Şerit takılı olabiliyor.
Yine de yeterli gelir değil mi UPS bana?
Bir kaç defa daha konu açtım bununla ilgili,yeterli geleceği söylenmişti.

Bi de mesela atıyorum oyun sırasında denk geldim.Hemen 30 saniye sonra kapattım oyunu diyelim.Benim Pc'yi boşta 5 dakika kullandırmaya izin verir mi bu dediğim UPS

Son düzenleme:

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
6'lı Grup priz takacağım hocam UPS'e. Bu grup prizdede kasa,monitör ve Direksiyon seti takılı duruyor.Bazen ise Rgb Led Şerit takılı olabiliyor.

Bi de mesela atıyorum oyun sırasında denk geldim.Hemen 30 saniye sonra kapattım oyunu diyelim.Benim Pc'yi boşta 5 dakika kullandırmaya izin verir mi bu dediğim UPS
Tahmini olacak olursak verir diye tahmin ediyorum

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Direksiyon setini takmana gerek yok. Doğrudan prize takabilirsin. Zaten kendi adaptörü var. O kendisini korur. Tavsiyem, kasa, monitör ve modemi tak. Elektrik giderse bilgisayarı kapatacak kadar vaktin olur, modemin çalışmaya devam eder.

Direksiyon setini takmana gerek yok. Doğrudan prize takabilirsin. Zaten kendi adaptörü var. O kendisini korur. Tavsiyem, kasa, monitör ve modemi tak. Elektrik giderse bilgisayarı kapatacak kadar vaktin olur, modemin çalışmaya devam eder.
Maalesef ekstradan Diireksiyon seti için bağlayabileceğim bir yer kalmıyor grup prizden başka.UPS'i duvara taktığım için yakınında başka priz bulunmuyor duvarda.
Ayrıca bağlamanın ne zararı var ki?Çok düşüktür çektiği güç zaten.

@!ROGStrix! Hocam benim dediğim bu UPS 850VA olan,net kaç WATT sağlayabilir?

Son düzenleme:
Top Bottom