Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
Beni 5 dakika tutsun yeterli.Fazlasını istemiyorum zatenBu bütçede adam gibi UPS bulamazsınız online UPS dışında asla önermem
Beni 5 dakika tutsun yeterli.Fazlasını istemiyorum zatenBu bütçede adam gibi UPS bulamazsınız online UPS dışında asla önermem
Sistem nedir?Beni 5 dakika tutsun yeterli.Fazlasını istemiyorum zaten
Evet gir ordan bak daha ucuza alabileceğinden eminimİşlemci dahil mi
R5 2600Sistem nedir?
510 w a kadar arkanda yeterli olurR5 2600
-Msi Rx570
-B450 A-Pro
-16 gb Ram
-Aerocool Kcas 600W 80 Plus Bronze ( Max-12V 540W)
-Toshiba 240gb Ssd
-Wd500gb Hdd
-Xpg m.2 ssd
Yani ne demek istediniz tam olarak acaba hocam?3-4 sene götürür mü beni sizce?Kullanmadığımda prizden çıkarsam iyi olur mu UPS'i sizce?Batarya açısından510 w a kadar arkanda yeterli olur
Olur usta Va değerinin %60'ni almanız gerekmekte mesela 850va diyelim yaklaşık 510-520 arası w a kadar dayanır ama onun harici birseye gerek yok.Yani ne demek istediniz tam olarak acaba hocam?3-4 sene götürür mü beni sizce?Kullanmadığımda prizden çıkarsam iyi olur mu UPS'i sizce?
6'lı Grup priz takacağım hocam UPS'e. Bu grup prizdede kasa,monitör ve Direksiyon seti takılı duruyor.Bazen ise Rgb Led Şerit takılı olabiliyor.Olur usta Va değerinin %60'ni almanız gerekmekte mesela 850va diyelim yaklaşık 510-520 arası w a kadar dayanır ama onun harici birseye gerek yok.
Tahmini olacak olursak verir diye tahmin ediyorum6'lı Grup priz takacağım hocam UPS'e. Bu grup prizdede kasa,monitör ve Direksiyon seti takılı duruyor.Bazen ise Rgb Led Şerit takılı olabiliyor.
Yine de yeterli gelir değil mi UPS bana?
Bir kaç defa daha konu açtım bununla ilgili,yeterli geleceği söylenmişti.
Bi de mesela atıyorum oyun sırasında denk geldim.Hemen 30 saniye sonra kapattım oyunu diyelim.Benim Pc'yi boşta 5 dakika kullandırmaya izin verir mi bu dediğim UPS
Direksiyon setini takmana gerek yok. Doğrudan prize takabilirsin. Zaten kendi adaptörü var. O kendisini korur. Tavsiyem, kasa, monitör ve modemi tak. Elektrik giderse bilgisayarı kapatacak kadar vaktin olur, modemin çalışmaya devam eder.6'lı Grup priz takacağım hocam UPS'e. Bu grup prizdede kasa,monitör ve Direksiyon seti takılı duruyor.Bazen ise Rgb Led Şerit takılı olabiliyor.
Yine de yeterli gelir değil mi UPS bana?
Bir kaç defa daha konu açtım bununla ilgili,yeterli geleceği söylenmişti.
Bi de mesela atıyorum oyun sırasında denk geldim.Hemen 30 saniye sonra kapattım oyunu diyelim.Benim Pc'yi boşta 5 dakika kullandırmaya izin verir mi bu dediğim UPS
Maalesef ekstradan Diireksiyon seti için bağlayabileceğim bir yer kalmıyor grup prizden başka.UPS'i duvara taktığım için yakınında başka priz bulunmuyor duvarda.Direksiyon setini takmana gerek yok. Doğrudan prize takabilirsin. Zaten kendi adaptörü var. O kendisini korur. Tavsiyem, kasa, monitör ve modemi tak. Elektrik giderse bilgisayarı kapatacak kadar vaktin olur, modemin çalışmaya devam eder.