PixDraw
80+ Bronze
Fiyat çok iyi keşke red olsa blue sesli ya ben beğenmiyorum :/
Fiyat çok iyi keşke red olsa blue sesli ya ben beğenmiyorum :/
bu klavye sanki bir tık overratedSesli oluyormuş galiba ama ben normalde 100-150 liraya adı sanı duyulmamış markalara bakıyordum, iyi kötü birini alıp geçecektim. 200 liraya hem mekanik hem bilek desteği hem ses tekerleği hemde philips olması cezbetti bunu alacağım muhtemelen.
Evet red modeli indirime girmemiş :/ ama her türlü alınabilirAlıntıyı görüntüle
blue switch
Bu fiyata başka ne önerebilirsiniz?bu klavye sanki bir tık overrated
vallaha hocam ben 300 lira vereceğim blue klavyeden de aynı performansı alıyorum 600tl verdiğimden de bilek desteği için şahsen 300 tl vermezdimEvet red modeli indirime girmemiş :/ ama her türlü alınabilir
O fiyata başka yok al geç dostumBu fiyata başka ne önerebilirsiniz?
bu klavye güzel ama sanki çok mükemmel bir klavyeymiş gibi anlatıyorlar ses tekerleği bence pek bir artı değil malzemesi dandik sadece bilek desteği olması ve mekanik olması bir avantajBu fiyata başka ne önerebilirsiniz?
fiyatlar iyi miagalar ben bi corsair hs35 230 TL'ye birde philips momentum g605 i 200 TL'ye aldım
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8605 ITOPYA'da.www.itopya.com
Corsair HS35 STEREO Kırmızı Gaming Kulaklık | ITOPYA
Corsair HS35 STEREO Kırmızı Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011198-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
XPG Sumoner Red geldi mi mehmet test ettin mi ?Ana konu etiketi verdim.