Ana Konu İTOPYA EFSANE CUMA BAŞLADI

Sesli oluyormuş galiba ama ben normalde 100-150 liraya adı sanı duyulmamış markalara bakıyordum, iyi kötü birini alıp geçecektim. 200 liraya hem mekanik hem bilek desteği hem ses tekerleği hemde philips olması cezbetti bunu alacağım muhtemelen.
bu klavye sanki bir tık overrated

Arkadaşlar ben rami satın aldım ana kartım msi a320m pro vd plus amd a320 soket am4 ddr4 ana kart ramler uyar değil mi sorun olmaz mhz olarak tam performans almasamda sorun değil 16gb ram e çıkmak istiyordum ana kartın desteklediği kadarda kullanırım sıkıntı değil

Evet red modeli indirime girmemiş :/ ama her türlü alınabilir
vallaha hocam ben 300 lira vereceğim blue klavyeden de aynı performansı alıyorum 600tl verdiğimden de bilek desteği için şahsen 300 tl vermezdim

asdsadasdsa.PNG

Ramleri almayı başardım alırım h.o :D

Bu fiyata başka ne önerebilirsiniz?
bu klavye güzel ama sanki çok mükemmel bir klavyeymiş gibi anlatıyorlar ses tekerleği bence pek bir artı değil malzemesi dandik sadece bilek desteği olması ve mekanik olması bir avantaj

agalar ben bi corsair hs35 230 TL'ye birde philips momentum g605 i 200 TL'ye aldım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

agalar ben bi corsair hs35 230 TL'ye birde philips momentum g605 i 200 TL'ye aldım

fiyatlar iyi mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,498
Üyeler
184,464
Son üye
tfyeer
Geri