arctis 3 497 TL'ye alınır mı

Saian SS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
440
arkadaşlar kulaklık alacağım corsair void elite kovalıyorum ama ekonomiye bakınca her an zam gelicekmiş gibi hissediyorum geçen incehesap indiriminde void elite 499 a düşmüştü ama sepette stok bitti alamadım ve dip ses sorunlu bi ürün

590 liraya cloud 2 vardı onuda göremedim ve kaçırdım bütcemi biraz aşıyordu ama görseydim alırdım

kumaş ped olsun istiyorum lütfen drop plus al demeyin

sizce ne yapayım bekleyim mi itopya indirimlerini falan yoksa arctis 3 ü alayım mı

arkadaşlar kulaklık alacağım corsair void elite kovalıyorum ama ekonomiye bakınca her an zam gelicekmiş gibi hissediyorum geçen incehesap indiriminde void elite 499 a düşmüştü ama sepette stok bitti alamadım ve dip ses sorunlu bi ürün

590 liraya cloud 2 vardı onuda göremedim ve kaçırdım bütcemi biraz aşıyordu ama görseydim alırdım

sizce ne yapayım bekleyim mi itopya indirimlerini falan yoksa arctis 3 ü alayım mı
arctis 3 nerede 497 tl

alıyom ben durma
void elitede bu fiyatlara düşüyor bazen ama dolar iyice arttı tekrar düşer mi bilmiyorum nerde okusam arctis3 hakkında kötü yorum yapılıyor

ayrıca amazon uygulamasını indirirsen sepette 30 tl daha indirim yapıyor mapp30 kodu ile

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,714761115.html bu var ama sen bilirsin tabi USB ile daha yüksek ses alabilirsin.

lan duır sakın alma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

son anda gördüm.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    12.5 KB · Hit: 92
lan duır sakın alma

son anda gördüm.
teknosadaki outlet zaten alırsam amazondakini alacağım
500 aşsın istemiyorum ya 400 zaten bütce ama bi korku kapladı iyice içimi sanki hiç alamayıcakmışım gibi hissediyiroum dolar 13 e gidiyor malum o yüzden bari bunu yakalmışken alsam mı diyorum

Siz şimdi satın aldınız haftasonu void elite stereo 500 olur. 🙂

teknosadaki outlet zaten alırsam amazondakini alacağım

500 aşsın istemiyorum ya 400 zaten bütce ama bi korku kapladı iyice içimi sanki hiç alamayıcakmışım gibi hissediyiroum dolar 13 e gidiyor malum o yüzden bari bunu yakalmışken alsam mı diyorum
3.5mm ile anakart ne kadar ses verebilirse o kadar verir ALC1220, ALC1220VB veya ALC1220A yoksa alma söyleyeyim.

Siz şimdi satın aldınız haftasonu void elite stereo 500 olur. 🙂
daha satın almadım bilemiyorum şansıma ya dolar bu kadar artmamışdı geçen hafta cuma incehesapta 499 a void eliteyi alırken sepette bitti

3.5mm ile anakart ne kadar ses verebilirse o kadar verir ALC1220, ALC1220VB veya ALC1220A yoksa alma söyleyeyim.
yüksek ses aramıyorum aslında ama rust oynuyorum orda etraftaki sesleri duymak isterim (rust pubg tarzı bir oyun)

daha satın almadım bilemiyorum şansıma ya dolar bu kadar artmamışdı geçen hafta cuma incehesapta 499 a void eliteyi alırken sepette bitti

yüksek ses aramıyorum aslında ama rust oynuyorum orda etraftaki sesleri duymak isterim (rust PUBG tarzı bir oyun)
bunu al derim net. Yazılım + ses kalitesi de hiç fena değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,874
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl
Geri