..........

KAANT10X

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,201
Konu çözüldü teşekkürler

Son düzenleme:
11.sınıfım sınıfımın fizik ders ortalaması 80 küsür ben 50 aldım ve sınıfta en düşük benim ki insanlar lise zordur yeğenim hep 20-30 alırsın diyorlardı yine düşük alıyorum ama millet masallah 90-100 ler benim için ağlanacak durum değilde sınıf ortalamasını yakalayım istiyorum ne önerirsiniz fizik dersi için
Durum aynı

11in fiziği bayağı sıkıntı çok basit bir kaynak al konuyu kavramaya çalış 40 seans aktif falan gibi
Onlar da tırt be falan deme basitten al mantığı kavra geliyor devamı

Ben şuna şaşırıyorum fiziği bir tek ben mi anlıyorum

11.sınıfım sınıfımın fizik ders ortalaması 80 küsür ben 50 aldım ve sınıfta en düşük benim ki insanlar lise zordur yeğenim hep 20-30 alırsın diyorlardı yine düşük alıyorum ama millet masallah 90-100 ler benim için ağlanacak durum değilde sınıf ortalamasını yakalayım istiyorum ne önerirsiniz fizik dersi için
ben 9.sınıfım 86 aldım sınavdan katıhal fizik optik mekanik vb. var kütle özkütle var şuanlık basit ama 11.
girecek gibi

Bizim hoca siz anlarsınız zeki çocuklarsınız deyip konuyu anlatmıyor soru anlatımına geçiyor direkt ben de anlamıom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

katıhal fizik optik mekanik vb. var kütle özkütle var şuanlık basit
Hocam o fizik değil ki :D Sadece sözel ezber var sizde şimdilik.

Bizim hoca siz anlarsınız zeki çocuklarsınız deyip konuyu anlatmıyor soru anlatımına geçiyor direkt ben de anlamıom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o fizik değil ki :D Sadece sözel ezber var sizde şimdilik.
ya ezber küre hacmi kare hacmi daha yeniyiz sanırım sizde 9.dunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,869
Üyeler
189,173
Son üye
Sakaryafanı
Geri