Bunu alıp 2. El ekran kartı al bence.Valorant lol gta5 witcher rdr gibi
Al bunu 8gb ram ekle5.5kya bundan daha iyileri vardır bence
2. el bakarsan böyle çok güzel ürünler de var ama 0'da bulamazsın bu fşyat aralığında. ya biraz daha çıkacaksın 600 civarına 1650 alacaksın ya da 2. böyle bir şey bakacaksın.https://www.sahibinden.com/ilan/iki...yzen-5-2600-oyuncu-bigisayari-971081663/detay
2. el düşünürsen bu bütçeye böyle bir şey buldum.
600 civarına derken anlamadım2. el bakarsan böyle çok güzel ürünler de var ama 0'da bulamazsın bu fşyat aralığında. ya biraz daha çıkacaksın 600 civarına 1650 alacaksın ya da 2. böyle bir şey bakacaksın.
6000 diyecektim600 civarına derken anlamadım
Kanka bunu aldım 8gb ram daha Alicam iyi mı kötüSifir olarak dersen 2 tane sistem var bütçene göre maalesef en fazla bunlar oluyor piyasa berbat.
Pollux 3A-K - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.comNeo 3A-RX550 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Neo 3A-RX550 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
O paraya alacağın pc ile ancak rdr videosu izlersin rdr yi unut bence.Valorant lol gta5 witcher rdr gibi