Şarkı önerir misiniz?

Teşekkürler şekerparem. Bu iyiliğini unutmayacağım.
İlla için de sıkıntı hissediyorsan şifre değişikliğine gidebilirsin. Ama tunemymusic sitesi spotify hesabına spotify üzerinden bağlanıyor. Kendi scripti olsa ben de güvenmem ve istemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne Önereyim Ceza Önersem Çok Klasik Olcak
Heijan falan mı önereyim Mahşer Rap Adıyaman mı
Sende sadece rap mi var?

Teşekkürler şekerparem. Bu iyiliğini unutmayacağım.
İlla için de sıkıntı hissediyorsan şifre değişikliğine gidebilirsin. Ama tunemymusic sitesi spotify hesabına spotify üzerinden bağlanıyor. Kendi scripti olsa ben de güvenmem ve istemem.
Ne demek hocam işine yarayacaksa iyi dinlemeler
Youtube Music seçerken e-posta ile giriş yapmamız gerekiyor ya hocam o yüzden demiştim ben. Spotify patlasın onda sıkıntı yok :D

Youtube Music seçerken e-posta ile giriş yapmamız gerekiyor ya hocam o yüzden demiştim ben. Spotify patlasın onda sıkıntı yok :D
O epostayı sen nerelere nerelere vermişsindir de haberin yok. :D
Google'da aynı şekil. Google'a Google üzerinden bağlanıyor.
İstersen google hesap yönetiminden bağlı üçüncü parti uygulamalardan tunemymusicin bağlantısını kaldırabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçinde rap olmayan bir şey var mı? :D

Saçma Türk pop ve arabesk önermeyin lütfen.
Yani gençlerin çok dinlediği akım olan saçma şarkılar türünden veya kahretsiz dünya, sevemedim seni, sen bıraktın beni tarzı şeyler de sevmem.
Güzel bir şeyler önerin ama yavaş olun. Önerecekseniz lütfen tek mesajda önerin.
Yeniden Türkçe pop ama bir şans ver

Forumun kalitesi epey düşmüş. Bu tür konulara gelen cevapların bazıları mesaj kasmak için saçma öneriler veya coğu troll komik sanılan cevaplar oluyor. Adam akıllı öneri yapan nadir çıkıyor
Yakında Selayı Okuyacağız,İyi bir Hoca Arıyoruz böyle giderse...

Geri