- Konu Sahibi Konu Sahibi
Site güvenli. Spotify'dan istediği veriler arasında epostan yok.Alla Allah neden gmailim çalındı ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ceg ve Hidra kulvarından çıkış yap.
Site güvenli. Spotify'dan istediği veriler arasında epostan yok.Alla Allah neden gmailim çalındı ki
Ceg ve Hidra kulvarından çıkış yap.
Ne Önereyim Ceza Önersem Çok Klasik OlcakHidra kulvarından çıkış yap.
Teşekkürler şekerparem. Bu iyiliğini unutmayacağım.
Sende sadece rap mi var?Ne Önereyim Ceza Önersem Çok Klasik Olcak
Heijan falan mı önereyim Mahşer Rap Adıyaman mı
Ne demek hocam işine yarayacaksa iyi dinlemelerTeşekkürler şekerparem. Bu iyiliğini unutmayacağım.
İlla için de sıkıntı hissediyorsan şifre değişikliğine gidebilirsin. Ama tunemymusic sitesi spotify hesabına spotify üzerinden bağlanıyor. Kendi scripti olsa ben de güvenmem ve istemem.
trap de varSende sadece rap mi var?
O epostayı sen nerelere nerelere vermişsindir de haberin yok.Youtube Music seçerken e-posta ile giriş yapmamız gerekiyor ya hocam o yüzden demiştim ben. Spotify patlasın onda sıkıntı yok
İçinde rap olmayan bir şey var mı?trap de var
Tamam ya illa önerecekmiş gibi zorunluluk hissetme. Sağlıklı kal. Hem fiziksel hem zihinsel. Bana yeter.yok hocam maalesef
Yeniden Türkçe pop ama bir şans verSaçma Türk pop ve arabesk önermeyin lütfen.
Yani gençlerin çok dinlediği akım olan saçma şarkılar türünden veya kahretsiz dünya, sevemedim seni, sen bıraktın beni tarzı şeyler de sevmem.
Güzel bir şeyler önerin ama yavaş olun. Önerecekseniz lütfen tek mesajda önerin.
Yakında Selayı Okuyacağız,İyi bir Hoca Arıyoruz böyle giderse...Forumun kalitesi epey düşmüş. Bu tür konulara gelen cevapların bazıları mesaj kasmak için saçma öneriler veya coğu troll komik sanılan cevaplar oluyor. Adam akıllı öneri yapan nadir çıkıyor