Dontaçhi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Dahası
Şarkı kötü değil. Yani ses olsun melodi olsun güzel. Ama benlik değil. 17 yaşındayım. Z kuşağı falan işte. Ehehe
Fazla kıymeti bilinmeyen bir şarkı. Çok çok güzel şarkı. Ayrıca The weeknd bile bir şarkısında kullanmıştır.
Hayatım bu listeleri YouTube Music için yapıp atar mısın bana? Hı?
Adam akıllı biri sorsa adam akıllı cevaplar verilirdi diye düşünüyorum.Forumun kalitesi epey düşmüş. Bu tür konulara gelen cevapların bazıları mesaj kasmak için saçma öneriler veya coğu troll komik sanılan cevaplar oluyor. Adam akıllı öneri yapan nadir çıkıyor
Aşk böceğim dalga mi geciyorsun canim? 2 playlist toplaminda 380 şarkı var ki güncellemeye devam ediyorum sürekliHayatım bu listeleri YouTube Music için yapıp atar mısın bana? Hı?
O yüzden diyorum ya böğürtlenli pastam, çoğ çoğ!380 şarkı
hepsi özenle secilmis sarkilar balli lokma tatlimO yüzden diyorum ya böğürtlenli pastam, çoğ çoğ!
YouTube Music adam, gerisi madam nokta hadi koçum yaylan! Bana mı yürüyon hayırdır ballı lokma tatlım matlım. Üstünden geçerim tamam mı llleen?Spotify kullanmıyor musun gercekten
Alla Allah neden gmailim çalındı ki@Dontaçhi Sana zahmet bunu kullanır mısın? Sonra bana linkle lütfen.
Müzik Servisleri ve Tune My Music arasında çalma listelerini transfer et
Herhangi Bir Müzik Platformundan Çalma Listelerini Başka Bir Müzik Platformuna Aktar! Spotify, Apple Music, Deezer, YouTube, Google Play Music, TIDAL ve daha fazlası dahil!www.tunemymusic.com
caner hangi türü seviyorsun 2 saattir aynı noktadayızRap çok çok çok iyi olursa. Yani pek sevmem. Bir tek ceza dinliyorum. Onun şarkıları bana geçiyor.
Belli bir tür yok.caner hangi türü seviyorsun 2 saattir aynı noktadayız
Saçma Türk pop ve arabesk önermeyin lütfen.
Yani gençlerin çok dinlediği akım olan saçma şarkılar türünden veya kahretsiz dünya, sevemedim seni, sen bıraktın beni tarzı şeyler de sevmem.
Güzel bir şeyler önerin ama yavaş olun. Önerecekseniz lütfen tek mesajda önerin.
Şimdi de sen mi bizle dalga gecmeye basladınBelli bir tür yok.