Bilgisayarım ile PS4 Takas olur mu?

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
839
Eski bilgisayarımı sahibinden'e koymuştum. Birisi Ps4 ile takas etmek istiyor. Ps4 ikinci el fiyatı kaç para? Aşağıda yazdığım sistemi 2000 liraya koymuştum. Kafa kafaya takas etsem olur mu?

i3 2120
4+4 GB 1333 MHz
GTX 750 Ti
240 GB ssd
18.5 inç vga monitör

Değiştir. Hocam eğer alcaginiz PS4 temiz kullanılmış ise değişin.

Eski bilgisayarımı sahibinden'e koymuştum. Birisi Ps4 ile takas etmek istiyor. Ps4 ikinci el fiyatı kaç para? Aşağıda yazdığım sistemi 2000 liraya koymuştum. Kafa kafaya takas etsem olur mu?

i3 2120
4+4 GB 1333 MHz
GTX 750 Ti
240 GB ssd
18.5 inç vga monitör
Eğer ps4 temizse değiştirilebilir bence. Ama oyun fiyatları aklınızda bulunsun. Ps4 ün yanında herhangi bir oyun alacak mısınız?

i3 2120
4+4 GB 1333 MHz
GTX 750 Ti
240 GB ssd
18.5 inç vga monitör
PS 4 kasası ne? Kaç GB? Kaç kontrolcüsü var ve onlar orijinal mi? PS 4 kırık mı değil mi? Kırık değilse içindeki oyunlar ne? Temizliği ne durumda?

i3 2120
4+4 GB 1333 MHz
GTX 750 Ti
240 GB ssd
18.5 inç vga monitör
Bence takas etme. Elindeki sistem PS4 gücünde zaten PS4 özel oyunları hariç eline bir şey geçmez üstüne bilgisayarsız kalırsın.

Bence takas etme. Elindeki sistem PS4 gücünde zaten PS4 özel oyunları hariç eline bir şey geçmez üstüne bilgisayarsız kalırsın.
Şu dönemle eski bir sistemle kalmanın ne faydası var? Bende artık pc kullanmayı bırakmayı düşünüyorum. Tabi elimin altımda ofis laptopu pcsi olur. Konsol kullanıcısı olmayı düşünüyorum.

Konsola geçmeyeceğim ki. İmzamdaki sistemi kullanacağım. Eski sistemimle takas edeceğim. Hem konsol hem bilgisayar olacak elimde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konsola geçmeyeceğim ki. İmzamdaki sistemi kullanacağım. Eski sistemimle takas edeceğim. Hem konsol hem bilgisayar olacak elimde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vediği PS4 hangi kasa kaç GB kaç kol var hangi oyunlar var?

Vazgeçtik. Mesafe uzak olduğu için iptal etti.

Tekrardan mesaj attı bana. 500 GB slim diyor. Slim kasa İyi mi?

Geri