18 yaş altı olmaz yasakmerhabalar yaşım 15 ve altımda iyi bir bilgisayar var hem mining yaparak hem de al-sat yaparak bu işe nasıl girebilirim
aile adına hesap + nicehash den mining yaparsa olur18 yaş altı olmaz yasak
ailesi izin verirmi bilmem nicehash den mining yapra zatenaile adına hesap + nicehash den mining yaparsa olur
her şeye ytd niye yazıyorsunuz espri amaçlı mıÖncelikle 18 yaş altı olduğunuz için yapamayabilirsiniz. He tabi ailenizin üzerine hesap açarak yaparsınız. Ytd
Ben TeamRedMiner ve Ethermine kullanıyorum? 18 yaş altıyım.aile adına hesap + nicehash den mining yaparsa olur
Yatırım Tavsiyesi Değildir demek için, bir yasa var yatırım tavsiyeleriyle alakalı.her şeye ytd niye yazıyorsunuz espri amaçlı mı
örnek olarak verdim nicehash onlardan daha kolay diye dedim. Bide kendi borsası içinde kazandıklarınla direk 60 adet coin içerisinden alım yapabiliyorsun kimlik doğrulama olmadan.Ben TeamRedMiner ve Ethermine kullanıyorum? 18 yaş altıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yatırım Tavsiyesi Değildir demek için, bir yasa var yatırım tavsiyeleriyle alakalı.
Genelde yasak olduğu için yazıyorum ama burda esprisine yazdım.her şeye ytd niye yazıyorsunuz espri amaçlı mı