Ahmettİlhan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 184
Ben liteı crackliyerek çoğu kişi gibi full yaptım.Smoke patch yaparken korsan ve full ayrımı var ben bu ayrımda orginal mi seçicem copy kısmını
Ben liteı crackliyerek çoğu kişi gibi full yaptım.Smoke patch yaparken korsan ve full ayrımı var ben bu ayrımda orginal mi seçicem copy kısmını
zaten benim sürümüm full sıkıntı smoke pacth yamasında oyunun orijinal mi yoksa kopya mı yazıyor ben orada hangisini seçeceğim?
Bu video'yu da 3.dakikasından itibaren izle.zaten benim sürümüm full sıkıntı smoke pacth yamasında oyunun orijinal mi yoksa kopya mı yazıyor ben orada hangisini seçeceğim?
abim aynı videoyu ben de izledim sıkıntımı anlamadın galiba orada soruyorya smopatch.exe de , steam original game or game play diyor yaBu video'yu da 3.dakikasından itibaren izle.
Ben de sana diyorum ki hatta video da da söylüyor.abim aynı videoyu ben de izledim sıkıntımı anlamadın galiba orada soruyorya smopatch.exe de , steam original game or game play diyor ya
yani copy mi diyeceğim abi sonuçta beleş kusura bakma ters cevap verdiysemBen de sana diyorum ki hatta video da da söylüyor.
Oyunun orjinal steam den lınmış ise orjinal diyeceksin.
Torrent yani orjinal değilse de copy diyeceksin![]()
Sorun yokyani copy mi diyeceğim abi sonuçta beleş kusura bakma ters cevap verdiysem![]()