mouse orta tuşu(scroll) ne yeni sekme açıyor ne de tıklayıp aşağı kaydırtıyor oyunlarda bir sıkıntı yok sadece masa üstünde ve tarayıcıda çalışmıyor. Var mı acaba sebebini bilen çok rahatsız edici bir durum çok alışmışım böyle kullanmaya
malesef deneyemiyorum fakat bozuk değil orta tuş bundan eminim 1 saat önce falan çalışıyordu dizi izledim bi bölüm sonra gitti o sırada synapse güncelleme atmıştı ondan dolayı mı oldu acaba silip tekrar yüklüyorum şu anBaşka fare ile deneme şansın var mı?
İstersen bir de mouse’un takılı olduğu usb girişini değiştir, olmazsa şu konu sana yardımcı olur;malesef deneyemiyorum fakat bozuk değil orta tuş bundan eminim 1 saat önce falan çalışıyordu dizi izledim bi bölüm sonra gitti o sırada synapse güncelleme atmıştı ondan dolayı mı oldu acaba silip tekrar yüklüyorum şu an
senin için bi denedim çıkarıp başka bir yere takmayı fakat olmadı attığın linkte de o kısım bende gözükmüyor sanırım wireless mouselar için oİstersen bir de mouse’un takılı olduğu usb girişini değiştir, olmazsa şu konu sana yardımcı olur;
Mouse Orta Tuş (Yeni Sekme Kısayolu) Çalışmıyorsa Bunu Deneyin
Merhaba arkadaşlar, sisteme yeni format atıldı ve internet'te Google Chrome vs. gezinirken orta tuşun yeni sekme açarken çalışmadığını farkettim. Sorunun çözümüne bakarken çok vahim tavsiyeler gördüm, sorunu kendim çözünce sizinle paylaşmak istedim; Öncelikle mouse orta tuşu basmıyor diye tuşa...www.technopat.net