mouse orta tuşu(scroll) sekme açmıyor

TheUrge

80+
Reaksiyon skoru
16
mouse orta tuşu(scroll) ne yeni sekme açıyor ne de tıklayıp aşağı kaydırtıyor oyunlarda bir sıkıntı yok sadece masa üstünde ve tarayıcıda çalışmıyor. Var mı acaba sebebini bilen çok rahatsız edici bir durum çok alışmışım böyle kullanmaya

Başka fare ile deneme şansın var mı?

Başka fare ile deneme şansın var mı?
malesef deneyemiyorum fakat bozuk değil orta tuş bundan eminim 1 saat önce falan çalışıyordu dizi izledim bi bölüm sonra gitti o sırada synapse güncelleme atmıştı ondan dolayı mı oldu acaba silip tekrar yüklüyorum şu an

malesef deneyemiyorum fakat bozuk değil orta tuş bundan eminim 1 saat önce falan çalışıyordu dizi izledim bi bölüm sonra gitti o sırada synapse güncelleme atmıştı ondan dolayı mı oldu acaba silip tekrar yüklüyorum şu an
İstersen bir de mouse’un takılı olduğu usb girişini değiştir, olmazsa şu konu sana yardımcı olur;

İstersen bir de mouse’un takılı olduğu usb girişini değiştir, olmazsa şu konu sana yardımcı olur;

senin için bi denedim çıkarıp başka bir yere takmayı fakat olmadı attığın linkte de o kısım bende gözükmüyor sanırım wireless mouselar için o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunun acil çözülmesi lazım yok mu daha önce başına gelen ya çok sinir bozucu bir şey bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,902
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri