YouTube tv yaş kısıtlaması kaldırma

BringThaNoize

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
836
Tvden ps4 ile YouTube’da takılıyorum. YouTube tv ile açılıyor. Ama bazı videolarda yaş kısıtlaması uyarısı veriyor. Yaşım da büyük yani. Hesabımda da kayıtlı yaşım. Alt tarafı Furkan emirce izliycem😁

telefondan yayın yapsam da aynı uyarıyı alıyorum.

Tvden ps4 ile YouTube’da takılıyorum. YouTube tv ile açılıyor. Ama bazı videolarda yaş kısıtlaması uyarısı veriyor. Yaşım da büyük yani. Hesabımda da kayıtlı yaşım. Alt tarafı Furkan emirce izliycem😁

telefondan yayın yapsam da aynı uyarıyı alıyorum.
Sanırım İnternet Servis Şirketi yapıyor
neden yaptığı belli ;)

Sanırım İnternet Servis Şirketi yapıyor
neden yaptığı belli ;)
Telefonda almıyorum bu hatayı. Ya da masaüstünde de almıyorum. Tvden alıyorum sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca karşıma reklam da çıkıyor. YouTube premium aile paketim var. Neden reklam çıkıyor?

Yeni bir hesap açıp dene bence
Premium aile kullanıyorum. Ve hesabım kişiselleşmiş durumda. Ana sayfada istediğim videolar çıkıyor. Abonelikler falan filan. Yeni hesap zor.

O zaman başka şansın yok çoğu videoda yaş kısıtlaması oluyor
Dikkat ettim de ben ayrı marka hesabı açmıştım. Aktif olarak onu kullanıyordum. Kendi ismime olan kanalda google hesabımda yaşım görünüyor ama marka hesabında yaş görünmüyor. O yüzden tvde açmadı. O kanalı ismime olan kanala taşıdım. Sorun çözüldü.

Cihaza kilit koyuluyor izlediği videolar internet servis sağlayıcısı tarafından görülüyor daha sonrada kilit koyuluyor
tek çözümü vpn
ps4 ile vpn kullanmam mümkün mü? Bu sorun sadece youtube tv'de oluyor. pc veya telefonda yok. Alt tarafı furkan emirce izliyordum. Ona da yaş kısıtlaması hatası veriyor.

Bu arada sorunum da çözülmedi.

ps4 ile vpn kullanmam mümkün mü? Bu sorun sadece youtube tv'de oluyor. pc veya telefonda yok. Alt tarafı furkan emirce izliyordum. Ona da yaş kısıtlaması hatası veriyor.

Bu arada sorunum da çözülmedi.
Hocam aile hesabı olduğu için olabilir mi? Kardeşimin google hesabını aileye alınca hem o hesap hemde ebeveyn hesabı youtube'a erişemiyor.

Hocam aile hesabı olduğu için olabilir mi? Kardeşimin google hesabını aileye alınca hem o hesap hemde ebeveyn hesabı youtube'a erişemiyor.
Aile hesabı ama benim hesabımda yaşım belli. Kendi kullanıcı hesabımla giriyorum sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,721
Üyeler
173,867
Son üye
Quiesss
Geri