Kepekli ve dökülen saç için şampuan önerisi

Hiamt

80+
Reaksiyon skoru
4
Ailemde babamda; kafasının üstünde saç tek tük var, yanlarında var. Umarım kronik değildir.
Saçım yağlı değil. Sadece kepekli ve; elimi saçıma atıp karıştırdığımda kepek ve saçların fazlaca döküldüğü görülüyor. Hangi tarz veya hangi şampuanı önerirsiniz?
(Sabah kalktığımda yastığımda saç teli olmuyor)

Ailemde babamda; kafasının üstünde saç tek tük var, yanlarında var. Umarım kronik değildir.
Saçım yağlı değil. Sadece kepekli ve; elimi saçıma atıp karıştırdığımda kepek ve saçların fazlaca döküldüğü görülüyor. Hangi tarz veya hangi şampuanı önerirsiniz?
Ben clearın mentolu sampuanını kullanıyorum saçını kasıdıgın için dibi yara olmusdur her gün banyo yap 2-3 gün boyunca sacına sampuanı sürdükden sonra biraz diplerini ufala büyük ihtimalle saç dibin biraz yanar 1-2 dakika bekle sonra durula sacının dibindeki yaralar kabuk baglar eger kasımazsan 3-4 gün içinde kalmaz kepek

Ben clearın mentolu sampuanını kullanıyorum saçını kasıdıgın için dibi yara olmusdur her gün banyo yap 2-3 gün boyunca sacına sampuanı sürdükden sonra biraz diplerini ufala büyük ihtimalle saç dibin biraz yanar 1-2 dakika bekle sonra durula sacının dibindeki yaralar kabuk baglar eger kasımazsan 3-4 gün içinde kalmaz kepek
Aynı Markanın Temizleyici Teknoloji Yasemin Özlüsünü kullanıyorum Öyle Ahım sahım değil ama İyi iş cıkardı saçlarım kıvırcık asla taranmaz Şaçlarımı rahat tarıyorum az saç geliyor. Ayrıca Kuru gibiydi biraz geçti. ben Uçlarıma Hindistan Yağıda sürüyorum katı, iyi geliyor
YTD

Bende benzer durum var doktora gittiğimde yağlı egzema var dedi sende ama saçlarım çok yağlı değildir. İstersen bi doktora git kesin neyin var öğren. Benim saçlarıma ise en iyi gelen şampuan bioblas argan yağlı versiyonu.

Benim gibi şampuan kullanmayıp zeytinyağlı sabun kullanabilirsin. Kepekler konusunda oldukça etkili ve saçı güçlendirip yumuşatıyor ayrıca gıcır gıcır oluyor saçın. Ha birde saç dökülmesini engelliyor.

Ben son birkaç aydır hiç şampuan kullanmadım.

Dove katı sabun kullanmayı deneyebilirsiniz.

Kepek için bir öneri verebilirim, ben kepek için doktora gitmiştim, doktor bana bir tane şampuan verdi adı Ketoral diye bir şey, pembe tıraş köpüğü gibi kokuyor, 1 hafta her gün saçımı yıkadım geçti, arada çıkıyor yine aynı şampuanı kullanıyorum geçiriyor.
Saçı normal şampuanla yıkadıktan sonra, bu şampuanı kullanıyorsan, saçına masaj yaparak 1-2 dakika saçında durduruyorsun sonra saçını yıkıyorsun.
Kalitesiz vs şampuanlar kullanma, saçına göre kaliteli bir şampuan bul hep o şampuanı kullanmaya çalış,değiştirmemeye çalış.
Şampuan'ın resmini ekledim.Eczanelerde reçetesiz satılıyor zaten en son 17tl di şimdi 20tl falan olmuştur.

ketoral-s%CC%A7ampuan-ne-is%CC%A7e-yarar.jpeg

Ben head&shoulders kullanıyordum saçım kepekliydi sonra Clear kullandım kepek azalmıştı ama saçlarım çok sert diye değiştirdim syoss(herhalde böyle yazılıyor) kullanmaya başladım kepek azaldı ama saçım çok sert olmuştu. En son ne yapacağımı bilmedim Clear e geri döndüm 🙂

Egzama olabilir. Bende clear mentollü kullanıyorum banyoda kaşımamaya dikkat et şampuanlarken çünkü ekzamayı kazımış olursun daha fazla azdırır. Hiç kaşıma kafanı bulabilirsen aloeverayı yaprağını aç ikiye ayırıp olduğu gibi kafana yedir içerisindeki sıvıyı. Bende de vardı kafamın arkasında fulldü bunu yaparak geçirdim Allah a şükür

Clear mentollü kullanmayı dene

Alıp alabileceğin en iyi kepek karşıtı şampuan "sebamed kepek karşıtı"dır. Kesinlikle tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri