Neler Yeni

Kepekli ve dökülen saç için şampuan önerisi

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
Sakın ilaç kullanma kepek için saçı dahada döküyor ömür boyu çekeceksin kurtuluş yok kepekten sadece ara ara dene diger markaları ben Q7 yi kullanıyorum kepek var ama eskisi kadar değil

Hiamt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bekir Koşar
Herkese teşekkürler. Clear 2'si 1 arada hızlı stil kullanıyorum şu an. Evet, o kepeği bitirmişti ama adeta saçımı hiç edip dökmüştü. Head and shoulders veya clear alacağım ancak model olarak bi bilgim yok.

Bura.K

80+ Silver
Herkese teşekkürler. Clear 2'si 1 arada hızlı stil kullanıyorum şu an. Evet, o kepeği bitirmişti ama adeta saçımı hiç edip dökmüştü. Head and shoulders veya clear alacağım ancak model olarak bi bilgim yok.
CLEAR'ın Allah belasını versin. Bir poha yaradığı yok. Kepek ve saç dökülmesi için almıştım, sürdüğüm günden beri saçım beyazladı. Artık daha çok dökülüyor. Tüm şampuan modellerini aldım. Kepek karşıtı, deri ferahlığı, saç dökülmesi, CR7... Yemin ettim bir daha almayacağıma.

Hiamt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bekir Koşar
CLEAR'ın Allah belasını versin. Bir poha yaradığı yok. Kepek ve saç dökülmesi için almıştım, sürdüğüm günden beri saçım beyazladı. Artık daha çok dökülüyor. Tüm şampuan modellerini aldım. Kepek karşıtı, deri ferahlığı, saç dökülmesi, CR7... Yemin ettim bir daha almayacağıma.
Galiba ben de H&S alacağım ya. Cleardan soğudum iyice.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ailemde babamda; kafasının üstünde saç tek tük var, yanlarında var. Umarım kronik değildir.
Saçım yağlı değil. Sadece kepekli ve; elimi saçıma atıp karıştırdığımda kepek ve saçların fazlaca döküldüğü görülüyor. Hangi tarz veya hangi şampuanı önerirsiniz?
(Sabah kalktığımda yastığımda saç teli olmuyor)
Şakasız Dalin.

Hiamt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Bekir Koşar
Sadece "Deri Ferahlığı" modeli iyi. Diğerlerinin hiçbir halta yaradığı yok. H&S bende kullanıyorum ancak benden mi kaynaklı bilinmez saçımda biraz yağ yapıyor.
H&S Men Ultra saç dökülme karşıtı veya H&S 7 fayda 1 arada saç dökülme ve kepek karşıtı olanını alacağım galiba

Top Bottom