İphone 8 Plus Sorun ?

Lowe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Batarya değiştirirken biraz kavlatmışım resimdeki siyah tabaka ne işe yarıyor ?

Ekler

• 113132.jpg
    113132.jpg
    74.9 KB · Hit: 39
Batarya değiştirirken biraz kavlatmışım resimdeki siyah tabaka ne işe yarıyor ?
kavlatmak ne demek bilmiyorum ama bir işe yaradığını pek sanmam. Kablosuz şarjmış.

Son düzenleme:
kavlatmak ne demek bilmiyorum ama bir işe yaradığını pek sanmam. Kablosuz şarj değildir çünkü metal plakanın üzerinde telefonun iç tarafına doğru yapışık. Kablosuz şarj arka camın hemen altında olur.
Resimde attığı arka kapak zaten ?O siyah bant gibi şeyin altında zaten kablosuz şarj devreleri.

kavlatmak ne demek bilmiyorum ama bir işe yaradığını pek sanmam. Kablosuz şarj değildir çünkü metal plakanın üzerinde telefonun iç tarafına doğru yapışık. Kablosuz şarj arka camın hemen altında olur.
soyuldu yani biraz süs olarak mı konuldu bu şey asdoşyhasdkohsdıkak 2 gündür böyle şuana kadar bi sorun yaratmadı dediğiniz gibi işe yaramıyo olabilir
Post automatically merged:

Cihazın kablosuz şarj özelliği için
anladım gereksiz buluyorum zaten kablosuz şarjı çok fazla ısındırıyor teşekkür ederim

soyuldu yani biraz süs olarak mı konuldu bu şey asdoşyhasdkohsdıkak 2 gündür böyle şuana kadar bi sorun yaratmadı dediğiniz gibi işe yaramıyo olabilir
Post automatically merged:

anladım gereksiz buluyorum zaten kablosuz şarjı çok fazla ısındırıyor teşekkür ederim
Aslında gerekli bir özellik bulunduğunuz ortamlarda artık daha fazla kablosuz istasyon var bu arada cihazda normal şarj aleti kadar ısı yapardı sizde bu oran fazlaysa muhtemel cihazınızla ilgili bir problem vardı fakat sanırım bunu kökten halletmişler bant kalmış yapı ortada yok.

Son düzenleme:
Arka kapağın iç kısmı orası. Telefonun içine bakan tarafı. Kablosuz şarj metalden verimli çalışmaz. Hatta hiç çalışmıyor olabilir bile. O soketler metalin altına, kablosuz şarja gidiyor olabilir ama o siyah bölüm kablosuz şarj değil. O metalin arkasında, arka cam ile arasında kablosuz şarj. O siyah bölümü ısı yalıtımı gibi pasif bir görev için yapıştırmış olmaları daha muhtemel.
Videoda kablosuz şarj yeri olduğu söyleniyor hocam.

Üsteki videoda arkadaşın attığında zaten adam belirtmiş kablosuz şarj yeri olduğunu. Üsteki arkadaşın dediği direkt camın arkasında olan modeller iphone x tarafında öyle bir konumlandırma yapıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,437
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri