Kaneki Ken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,457
Hazır sistemler
BenQ XL2546 - BenQ XL2546KDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
Şu an sanırım bunlardan birini incelliyor,storysndeki ufo testinden tanıdım.BenQ XL2546 - BenQ XL2546K
Dostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
F/P sistem çok güzel olur , laptop ta olurDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
cepte para yok indirim olsa da alamıcazDostlarım Aralık ayında da Kasım'da olduğu gibi instagram sayfamız üzerinden indirim şovu yapmayı planlıyorum. Sizlerden mümkünse marka model belirterek indirim görmek istediğiniz ürünleri yazmanızı istiyorum. Gelen çoğunluk isteğine göre ürünlere indirim konusunda markalarla konuşacağım. Sevgiler
inşallah brom ya her yerde indirime girmişti indirimleri kaçırdımŞu an sanırım bunlardan birini incelliyor,storysndeki ufo testinden tanıdım.
genelde 2546 3.2-3.7 civarı 2546K da 4-5K civarına satılıyor normalde de çok uygun bir monitör değil özellikle 2546K piyasadaki en iyi tepkime süresi ve hareket bulanıklığına sahip monitör olarak geçiyor bir de kur farkından 1000tl kadar zam gelmişinşallah brom ya her yerde indirime girmişti indirimleri kaçırdım