ELDEN RING'E ZAM GELMİŞ????

kelomerosan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
858
Arkadaşlar, ben bloodbourne hariç bütün souls ları oynadım. Hani benim favori serilerimden biridir. Fromsoftware'ın yeni ip'si Elden Ring'i tabii ki de alacaktım. Param da vardı ama dedim, aceleye ne gerek var sonuçta önümüzdeki şubata kadar o paraya ihtiyacım olabilir son günlere kadar bekletiyim... Ama bugün 5 gün önce oyunun 299 Tl'lik ön sipariş fiyatının 499 tl'ye çıkartıldığını öğrendim. Hayal edin, yemeyip içmeyip para biriktiriyorsunuz çalışıp. Belki 1 hafta belki aylarca çalışıyorsunuz bu oyunu almak için. Paranız hazır, sabah parayı yatırıp alacaksınız ama kalktınız ve oyun 499 tl... Ne bi haber ne bir şey... Öylece %40 zamn yapılıyor ve madur gene biziz. Steam'deki Game Awards indirimlerine baktıysanız da böyleydi durum. Her şey 300-500. Artık canım Türkiye'mde yeni oyun almak ekonominin düzelmesi gibi sürreal bi kavram oldu :) Sinirlerim fazla bozulduğundan yaptığım bu boşu okuduğunuz için teşekkür ederim.

Evet birkaç gün önce zam geldi. Geçmiş olsun. İlk çıktığı an 300 liradan sipariş ettiğim için çok mutluyum. Bundan sonra böyle, bir ürünün en ucuz olduğu an, şimdiki an.

Evet birkaç gün önce zam geldi. Geçmiş olsun. İlk çıktığı an 300 liradan sipariş ettiğim için çok mutluyum. Bundan sonra böyle, bir ürünün en ucuz olduğu an, şimdiki an.
Harbiden. Ama ne biliyim ya hiç beklemedim böyle bir zamı. Aynı korkuyla CyberPunk'ı ön sipariş etmiştim ondan sinirim bozulmuştu etmemiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,093
Üyeler
197,366
Son üye
htepe84
Geri