Ben anker life q10 u telefonda müzik dinlemek ve görüşme yapmak için kullanıyorum ama daha çok ps4 te bir tane ses kartıyla beraber oyun oynarken kablolu kullanıyorum. Windowsta bluetoothta mikrofonla ses aynı anda kullanılamıyor. Kimse çözemedi bu durumu bildiğim kadarı ile. Kablolu ses kalitesi de güzel kablosuz da fakat aralarında fark var. Kablosuz ses kalitesinde ekolayzır ayarı yapıldığı için daha bass dolu bir sesi var ama kabloluda bası biraz daha az ve dengeli sesi var. Açıkçası ses kalitesi beni mutlu ediyor. Sesinde şikayet ettiğim bir durum olmadı. Sorun ettiğim durum benim kafa yapımdan olsa gerek sol kulakta hafif bir yer açık kalıyor sanki soldan daha az ses gelir havası veriyor ama oynatıp düzeltince sorun düzeliyor.
kabloluda kullansan kablosuzda kullansan,kulaklikla mikrofon ayni anda calismiyorYani kulaklık genel olarak bilgisayar üzerinde bluetooth ile mici aynı anda kullanılamıyor. Sadece kablolu bağlantıda kullanımı sağlanabiliyor doğru mu anladım
oyun icin alicaksaniz başka bir kulaklik almalisinizkabloluda kullansan kablosuzda kullansan,kulaklikla mikrofon ayni anda calismiyor
Bende öyle anlayacağını düşünmüştüm ve düzeltme yapacaktım iyi ki sordun. Kendi yanında gelen kablo ile mikrofon çalışmıyor çünkü 3 girişli kablo. 4 girişli kablo alındığında mikrofon çalışıyor diyenler olmuş bende 4 girişli kablo aldım ama yine mikrofon çalışmadı. Görsel paylaşıyorum. Ya 4 girişli ile de çalışmıyor yada aldığım kablo da sorun var çözemedim.Yani kulaklık genel olarak bilgisayar üzerinde bluetooth ile mici aynı anda kullanılamıyor. Sadece kablolu bağlantıda kullanımı sağlanabiliyor doğru mu anladım
Bende öyle anlayacağını düşünmüştüm ve düzeltme yapacaktım iyi ki sordun. Kendi yanında gelen kablo ile mikrofon çalışmıyor çünkü 3 girişli kablo. 4 girişli kablo alındığında mikrofon çalışıyor diyenler olmuş bende 4 girişli kablo aldım ama yine mikrofon çalışmadı. Görsel paylaşıyorum. Ya 4 girişli ile de çalışmıyor yada aldığım kablo da sorun var çözemedim.
Kulaklıkla mikrofon aynı anda çalışmıyor demişsiniz ama turquoise arama yapmak için kullanabildiğini söyledi. Sizin dediğinize göre mikrofon ile kulaklığın aynı anda hem kablolu da hem kablosuz da çalışmaması kulaklığın kullanım mantığına ters değil mikabloluda kullansan kablosuzda kullansan,kulaklikla mikrofon ayni anda calismiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oyun icin alicaksaniz başka bir kulaklik almalisiniz
telefondaki durumu bilmiyorum ama Pc de mic ve kulaklık aynı anda kullanılmıyor .Hikayeli oyunlar için alacaksanız memnun kalırsınız. Ama mikrofon kullanımı gerektiren e-spor oyunlarında kullanacaksanız harici bir mikrofon almanız gerekiyor.Hiç beklemediğim bir sorun çıktı şu an karşıma. Genel olarak dışarıda müzik dinlemek için alacaktım kulaklığı. Nadiren akşamları hikayeli oyunlar için kullanım sağlanacak. Kullanan diğer kişiler de yorumlarını paylaşsınlar öyle karar vereyim.
Teşekkür ederim üşenmeden yorumladığın için.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kulaklıkla mikrofon aynı anda çalışmıyor demişsiniz ama turquoise arama yapmak için kullanabildiğini söyledi. Sizin dediğinize göre mikrofon ile kulaklığın aynı anda hem kablolu da hem kablosuz da çalışmaması kulaklığın kullanım mantığına ters değil mi