valorant hakkında dolandırıldım

oyuna girdikten 1 2 ay sonra skin almaya karar verdim herkes hesap almak daha mantıklı diyordu hem istediğin desenlerle beraber bir hesap alırsın hemde ucuza alırsın diyordu hesap alım satımın yasak olduğunu bilmiyordum hesabı aldım 2 3 ay sonra eski sahibi kurtarma aracılığıyla hesabı elimden geri aldı ve engelledi şikayet edebilir miyim ne yapabilirim
Geçmiş olsun miktar az değilmiş hocam gidip kanıtlarınızla şikayetçi olun iş çözülmezse kanıtları riot gamese mail ve ticket olarak atın hesabı perma ban yer. Tabii önceliğiniz paranızı kurtarmak olsun.

sattığın kişiyi çevrede bulabiliyorsan geri alma şansın daha yüksek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaydetmeleri gerekte neyse

ama gittiğin kafe iyi bi yerse kayıt bulunur
2-3 aylık kayıt demek en az 100TB lık alan demek 15 kamerası oldugunu varsayarsak. kimse o kadar kayıt tutmaz. ortalama kayıtlar 1 aylık olur sonra otomatik silinir

Ekler

• Screenshot_2021-12-16-10-45-02-123_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-12-16-10-45-02-123_com.miui.gallery.jpg
    757 KB · Hit: 48
  • Screenshot_2021-12-16-10-43-38-774_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-12-16-10-43-38-774_com.miui.gallery.jpg
    739.1 KB · Hit: 46
gözüme çarpan 1 2 ss işe yarar mı?
Pek bir şey çıkmaz geçmiş olsun. EFT yapıp açıklamaya falan oyun şu nick yazsaydınız yarardı da ağustosta olmuş şuan aralıktayız kanıt işi çok zor. Valorantta mail değişmiş olmak dahi yaramıyor adam açtığı tarihi biliyorsa havada alıyor.

polislere kendi itiraf ederse de mi olmaz ve arama kaydına aldım konuşmayı aramada çaldığını itiraf etti ve arama kaydı almama izin verdi
O zaman yakalanabilir.
O kişiye ilk önce yazın,paramı vermezsem hemen savcılığa şikayet duyurusunda bulunacağım ve elimde kamera kaydı bulunuyor tarzı şeyler söyle.
Vermeye niyetli değilse direk şikayet et.

O zaman yakalanabilir.
O kişiye ilk önce yazın,paramı vermezsem hemen savcılığa şikayet duyurusunda bulunacağım ve elimde kamera kaydı bulunuyor tarzı şeyler söyle.
Vermeye niyetli değilse direk şikayet et.
öyle demiştim hesabı benim mailime aktardığına dair bir ss attı ama hesap mailimde değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,417
Üyeler
187,506
Son üye
kryte
Geri