valorant hakkında dolandırıldım

eminn_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
579
oyuna girdikten 1 2 ay sonra skin almaya karar verdim herkes hesap almak daha mantıklı diyordu hem istediğin desenlerle beraber bir hesap alırsın hemde ucuza alırsın diyordu hesap alım satımın yasak olduğunu bilmiyordum hesabı aldım 2 3 ay sonra eski sahibi kurtarma aracılığıyla hesabı elimden geri aldı ve engelledi şikayet edebilir miyim ne yapabilirim

oyuna girdikten 1 2 ay sonra skin almaya karar verdim herkes hesap almak daha mantıklı diyordu hem istediğin desenlerle beraber bir hesap alırsın hemde ucuza alırsın diyordu hesap alım satımın yasak olduğunu bilmiyordum hesabı aldım 2 3 ay sonra eski sahibi kurtarma aracılığıyla hesabı elimden geri aldı ve engelledi şikayet edebilir miyim ne yapabilirim
ödemeyi nasıl gerçekleştirdin

Hesabı satarken konuştuğunuz mesajlar duruyorsa şansın var. Şikayet edebilirsin. Parayı banka hesabından gönderip ibana, açıklamaya oyun hesabı için gönderdiğini yazdiysan.

Hesabı satarken konuştuğunuz mesajlar duruyorsa şansın var. Şikayet edebilirsin. Parayı banka hesabından gönderip ibana, açıklamaya oyun hesabı için gönderdiğini yazdiysan.
bütün kanıtlar duruyor ama ödeme elle oldu :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adamın hesabı aldığına dair kanıt da var kendi aramada itiraf etti

sattığın kişiyi çevrede bulabiliyorsan geri alma şansın daha yüksek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2-3 aylık kamera kaydı durmaz.
kaydetmeleri gerekte neyse

ama gittiğin kafe iyi bi yerse kayıt bulunur

Geçmiş olsun riot gameste ve steamda her zaman o risk var ilk sahibi her şekil geri alabiliyor. Ne kadar paranız gitti ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,667
Üyeler
187,545
Son üye
Mck.
Geri