ethereum madenciliği hakkında bilgi

mojo.27

80+
Reaksiyon skoru
28
arkadaşlar ben bende 3070 gaming x trio ekran kartı var 4 aydır binance'den kazım yapıyordum denemek için ethermine'den kazım yaptım parayı çekemiyorum NNMiner ile kazım yapıyorum güç tüketimi 450w kadar çıkıyor ethermineden indirdiğim Phoenix ile kazım yaparken 130w ve 45 derece gibi güzel bi kazım yapıyordum ama parayı çekemedim işin kısası bana temiz OC ayarı kazım yapabileceğim parayı istediğim zaman çekebileceğim bi site lazım bu işi çok iyi bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi lütfen her şey çok karıştı

4 aydır kazım yapıp hiçbir şey bilmiyor musun :/

Binance poolda her gün ödeme alırsınız. Parayı istediğim zaman çekmek istiyorum diyorsanız önerebilirim.

Binance poolda her gün ödeme alırsınız. Parayı istediğim zaman çekmek istiyorum diyorsanız önerebilirim.
şuan oradan yapıyorum da bu OC ayarlamak için ne yapmam gerekiyor ben binance'den NBminer indirdim işte yaptığım hiç bir OC sonuç vermedi güç tüketimi düşmüyor 300w felan geziyor ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum

Binance pool iyi ödeme yapmıyor diye duydum, ayrıca kart v2 güç tüketimi yüksek olabilir ama 450w ne
Nicehash deneyin isterseniz.
Nicehash nedir ? Nasıl kurulur, aşağıdaki linkte mevcut.

şuan oradan yapıyorum da bu OC ayarlamak için ne yapmam gerekiyor ben binance'den NBminer indirdim işte yaptığım hiç bir OC sonuç vermedi güç tüketimi düşmüyor 300w felan geziyor ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum
Ben T-Rex miner kullanıyorum. 3070 kullanmadığım için OC ayarlarını bilmiyorum. UV yapmalısınız internette rehberler var, foruma da atıyorlar OC ayarları yardımcı olurlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Binance pool iyi ödeme yapmıyor diye duydum, ayrıca kart v2 güç tüketimi yüksek olabilir ama 450w ne
Nicehash deneyin isterseniz.
Nicehash nedir ? Nasıl kurulur, aşağıdaki linkte mevcut.
Nicehash binance den daha iyi mi ödeme yapıyor?

Ben T-Rex miner kullanıyorum. 3070 kullanmadığım için OC ayarlarını bilmiyorum. UV yapmalısınız internette rehberler var, foruma da atıyorlar OC ayarları yardımcı olurlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nicehash binance den daha iyi mi ödeme yapıyor?
Hayır benzer komisyonları var, ancak nicehash ortalamaya göre değil kazdığına göre veriyor yani hakkını tam olarak alıyorsun.
Ayrıca diğer NBMiner'a göre daha iyi V2 kazım performansı var. NBMiner %70 performans sunarken Nicehash %80-85 performans sunuyor.

Hayır benzer komisyonları var, ancak nicehash ortalamaya göre değil kazdığına göre veriyor yani hakkını tam olarak alıyorsun.
Ayrıca diğer NBMiner'a göre daha iyi V2 kazım performansı var. NBMiner %70 performans sunarken Nicehash %80-85 performans sunuyor.
Ödeme yaparken anlık ödeme yapmasıyla günlük ortalamayı ödemesi ne fark ediyor ki. İki şekilde de günlük gelen para aynı olur.

V2'den kastınız LHR mi yani?

lol miner kullan en iyi lhr minerlarından ethermine da payout kısmından minimum payoutu 0.01 yapıcaksın yada metamask ile kazıcaksın ama normal ödeme alamayan birisi metamaskı yapamaz

Sunucu dalgalanmaları yüzünden ortalama düşebilir.
Sunucu dalgalanmaları için diyorsanız anlık paket kayıpları yine günlük ortalamayı etkiler diye düşünüyorum. Yaptığımız işe göre alalım dersek te pool mantığına aykırı geldi.Bilgi için teşekkürler. Binance in verdiği paradan çok aşırı memnun değilim ama stabil ve her gün ödeme geliyor uğraştırmıyor, memnun sayılırım genel olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,146
Üyeler
186,854
Son üye
apeiron1903
Geri