.![]()
Toshiba 43UA3A63DT Televizyon
Toshiba 43UA3A63DT Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Yok hocam toshiba android kullanmadım, Philips android tv kullanıyorum.Reis ürünü kullandın mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
attıgın linkte 5000 gösteriyor hepsiburadada ona tıklayınca 7000 tl oluyor![]()
Toshiba 43UA3A63DT Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Nası yha?attıgın linkte 5000 gösteriyor hepsiburadada ona tıklayınca 7000 TL oluyor![]()
![]()
Hocam pahalı olan daha yeni çıkmış ama benin attığım özellik olarak bir tık daha önde. Akıllı telefon ile kontrol falan yazıyor. Onun haricinde birebir aynı gibiler. Ekranda çok azıcık fark varmış, eğer burda yazılanlar doğru ise.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis sence hangisi daha iyi bilgin varmı
karşılaştırma attım
.Hocam pahalı olan daha yeni çıkmış ama benin attığım özellik olarak bir tık daha önde. Akıllı telefon ile kontrol falan yazıyor. Onun haricinde birebir aynı gibiler. Ekranda çok azıcık fark varmış, eğer burda yazılanlar doğru ise.
Ama ben de olsam sizin attığınızı alırdım.
Aslında ben philips önerirdim ama bu fiyatlara bulamadım.
Arka aydınlatmalara o kadar alıştım ki monitöre geçtiğimde çok sade geliyor.
Yani bilemedim hocam o zaman 5300₺’ye baya iyi ama taksit olayı sizin bileceğiniz bir durum.benim attığım bugün a101 de 5300 TL
ama 4 taksit yapıyor bana 6 lazım sorun orada
.