Windows 7 halen kulllanılırmı ?

TheHub

80+
Reaksiyon skoru
26
merhaba ben windows 8.1 kulanıyorum 8.1 deki sorunlar yüzünden bu laptop u alırken gelen windows 7 kuracağım . sizce kurmalımıyım ? oyunlarım ise
1640516352662.png
bunlar özellikle oynadığım oyunlar ets2 mp , zula, son oyuncu , roblox, l4d2 cs oynuyorum . bide sistemi göstereyim
1640516417814.png
bu aslında evt bu sisteme 8.1 uygun ama hata sı mesela ets 2 mp açarken arkada dc açıkken mübarek windows işlemiyo basıyom yok mecbur düğmeye basılı tututp kapatıyom . arkada oyun açık çok zarallı oyun açıkken ama yapıyom windows 7 kursam iyiolurmu bide windows7 dede şöyle sorun var uygulama yükledikçe yavaşlıyo baya yoksa iyi oynadığım oyunlarda fps artarmı ve pc rahatlarmı ?

merhaba ben windows 8.1 kulanıyorum 8.1 deki sorunlar yüzünden bu laptop u alırken gelen windows 7 kuracağım . sizce kurmalımıyım ? oyunlarım iseAlıntıyı görüntülebunlar özellikle oynadığım oyunlar ets2 mp , zula, son oyuncu , roblox, l4d2 cs oynuyorum . bide sistemi göstereyim Alıntıyı görüntülebu aslında evt bu sisteme 8.1 uygun ama hata sı mesela ets 2 mp açarken arkada dc açıkken mübarek windows işlemiyo basıyom yok mecbur düğmeye basılı tututp kapatıyom . arkada oyun açık çok zarallı oyun açıkken ama yapıyom windows 7 kursam iyiolurmu bide windows7 dede şöyle sorun var uygulama yükledikçe yavaşlıyo baya yoksa iyi oynadığım oyunlarda fps artarmı ve pc rahatlarmı ?
Şahsen geçmezdim hocam.
Benim pc bundan daha kötü win 10 kullanıyorum.

valla helal olsun ama bu sistemde windows 10 fps çok düşüroyu ve hdd var . suoerlite denedim ltsb ve diğeri normalde yok olmuyo ne yapayim ?
Ben 3 gb ram ile win 10 kullanıyorum hocam.
Size öyle söyleyeyim.
Ben hayatta win 7 dönmezdim bu saatten sonra.

Ben olsam in 7ye geçerdim ama arada çok fark olmaz

biri geç diyo biri geçme :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sende doğrusun yani .
Geç. Sıkıntı yaşarsan geri dönmek beleş.

Ayrıca ne gibi sorunlar vardı?

Geri