TeknoLore
80+
- Reaksiyon skoru
- 101
Biraz saçma olabilir ama bence ezelDizi, film, anime, çizgi dizi farketmez en iyisi neydi
Biraz saçma olabilir ama bence ezelDizi, film, anime, çizgi dizi farketmez en iyisi neydi
Death NoteDizi, film, anime, çizgi dizi farketmez en iyisi neydi
Zevkler ve renkler tartışılmazBiraz saçma olabilir ama bence ezel![]()
L nin ölümü bana çok koymuştu ve o çocuk gelince 1.5x de izlemiştimDeath Note
onun dışında Teen Wolf Innocent Defendant Marvel dizileriSpiderman İnto The Spider Verse izlediğim en iyi animasyon filmi
2 ay önce başlamıştım 2-3 hafta önce bitti. Önceden benlik değil diye düşünüyordum şimdi bırakamıyorum. Az önce Kurtlar Vadisi Gladio yu da izledim mükemmeldi. Sırada Filistin var.Henüz başlamamış ki başlamayan yoktur.
başlamasını öneririm.
Bu arada 55 ten sonra bozdu diyenleri anlamıyorum. Çakır öldükten sonra aksiyon azalmış olabilir ama derin devlet işleri benim daha çok ilgimi çekti.Henüz başlamamış ki başlamayan yoktur.
başlamasını öneririm.
0_o hocam sizin çoluk çocuk olduğunuz çok belli arabalar a çocuk filmi diyorsanızÇoluk çocuk hocam ne izlesinler başka .d
Günde ortalama 2-3 bölüm oluyor ama ben 8 bölüm izlediğimi bile hatırlıyorum. O kadar içine çekti ki okuldan gelip direkt izlemeye başlıyordum. Şuan kendimi biraz boşlukta hissediyorum. Çünkü filmleri de bittikten sonra ne yapacağım diye düşünüyorum.Hocam 2 ayda nasıl bitirdin kurtlar vadisini
Niye alındın .d0_o hocam sizin çoluk çocuk olduğunuz çok belli arabalar a çocuk filmi diyorsanız