Razer viper mini alacağım satıcı güvenilir mi?

The" L

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Arkadaşlar bunu gördüm de diğer sitelere göre baya ucuz acaba alsam sıkıntı olur mu? Hiç n11 de alışveriş yapmadım.
Bu arada elim 19 cm ye 9 cm claw tutuş mouse oturur mu elime?

Bir sorun olmaz N11 üzerinden olduğu sürece.

Satıcı hakkında bilgim yok itopyada sürekli 200'e düşüyor illa alacaksan biraz bekle öyle al @Harley Quinn❖ hocamın dediği gibi 19 cm için o mouse çok küçük kalır başka modellere bak

Satıcı hakkında bilgim yok itopyada sürekli 200'e düşüyor illa alacaksan biraz bekle öyle al @Harley Quinn❖ hocamın dediği gibi 19 cm için o mouse çok küçük kalır başka modellere bak
Hocam şuan indirimli 275 TL ye satıyorlar ve emin misiniz elime küçük geleceğini claw tutuş şeklim var. Oturmuyorsa tek rakibi steelseries rival 3 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O ele bu mouse olmaz, küçük gelir.
Forumda ki bir moderatör elim 18 cm tam oturuyor demişti ve palm tutuş şekli varmış ben bana oturur diye düşünmüştüm ne yapabilirim acaba?

Hocam şuan indirimli 275 TL ye satıyorlar ve emin misiniz elime küçük geleceğini claw tutuş şeklim var. Oturmuyorsa tek rakibi steelseries rival 3 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forumda ki bir moderatör elim 18 cm tam oturuyor demişti ve palm tutuş şekli varmış ben bana oturur diye düşünmüştüm ne yapabilirim acaba?
ne yapabilirim acaba?
Mouseu deneme imkanın varsa deneyip almalısın. 18 cm elim var. Ne Viper mini kullanabildim ne de v2 mini. Avuç içim kadar mouselar.

Mouseu deneme imkanın varsa deneyip almalısın. 18 cm elim var. Ne Viper mini kullanabildim ne de v2 mini. Avuç içim kadar mouselar.
Hocam mediamarkta tek bakabilirim çünkü başka yer yok oraya da baktım yoktu. Yani denebilecegim bir yer yok. Peki eğer öyleyse bunun yerine rival 3 önerir misiniz çünkü bu fiyat aralığında başka mouse yok direk yarın alacağım öyleyse ( Bu arada siz mouse yi ne şekil tutuyorsunuz)

Hocam mediamarkta tek bakabilirim çünkü başka yer yok oraya da baktım yoktu. Yani denebilecegim bir yer yok. Peki eğer öyleyse bunun yerine rival 3 önerir misiniz direk yarın alacağım öyleyse ( Bu arada siz mouse yi ne şekil tutuyorsunuz)
Palm Claw arası tutuyorum.
Senin eline en iyi DeathAdder Essential oturur ona da bir bak.
Rival 3 eline daha iyi oturacaktır evet.

Palm Claw arası tutuyorum.
Senin eline en iyi DeathAdder Essential oturur ona da bir bak.
Rival 3 eline daha iyi oturacaktır evet.
Hocam o mouse yi bir ara kullanmıştım hiç rahat edemedim. Şuan g102 kullanıyorum rahatım eğer viper mininin boyutu ile aynıysa viper mini alabilirim ama değilse rival 3 alacağım sizce iyi bir mouse mu? ( Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bu bilgilere çok ihtiyacım var 2 haftadır araştırıyorum köşe doğru düzgün yardımcı olmadı :()

Hocam o mouse yi bir ara kullanmıştım hiç rahat edemedim. Şuan g102 kullanıyorum rahatım eğer viper mininin boyutu ile aynıysa viper mini alabilirim ama değilse rival 3 alacağım sizce iyi bir mouse mu? ( Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bu bilgilere çok ihtiyacım var 2 haftadır araştırıyorum köşe doğru düzgün yardımcı olmadı :()
Evet Viper mini ile hemen hemen aynı boyutta. Küçük mouse kullanabiliyorsan Viper mini alabilirsin.

Evet Viper mini ile hemen hemen aynı boyutta. Küçük mouse kullanabiliyorsan Viper mini alabilirsin.
Tamamdir çok ama çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Son bir şey diyecegim arasında ki boyut farkı çok mu yoksa çok az mı ve attığım linkten alırsam bir sıkıntı yasamam değil mi?( Çünkü fiyatı diğer sitelere göre uygun ve olmazsa iade edeyim diye sıkıntı çıkarmasın)

Tamamdir çok ama çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Son bir şey diyecegim arasında ki boyut farkı çok mu yoksa çok az mı ve attığım linkten alırsam bir sıkıntı yasamam değil mi?
G102: 11.6 cm
Viper Mini: 11.8 cm
Attığın link güvenilir. 3 gün içinde kapında olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,303
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri