Asus TUF VG249Q Alınır mı ?

yasnirgnn

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
2000
Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?

Farklı monitör önerecek arkadaşlar 24" 144hz 1ms IPS panel monitör almayı düşünüyorum. FPS oyunları, hikayeli oyunlar ve film izlemek için şimdiden teşekkürler.

Bütçem en fazla 2500.

Benq xl2411k modelini şiddetle öneriyorum.

Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ?

Farklı monitör önerecek arkadaşlar 24" 144hz 1ms IPS panel monitör almayı düşünüyorum. FPS oyunları, hikayeli oyunlar ve film izlemek için şimdiden teşekkürler.

Bütçem en fazla 2500.
O model yerine XG2405-2, 24G2U, G24F modellerinden birini öneririm.

O model yerine XG2405-2, 24G2U, G24F modellerinden birini öneririm.
G24F modelini düşünmüyorum ama diğer ikisini listeme ekledim öneriniz için teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle bende ama deneyimledim şahsi fikrim en kaliteli panele sahip monitör bana kaliteyi hissettiriyor.
Alınabilecekler listeme onu da ekledim ama belki daha iyisi vardır bakalım araştırmaya devam.

Bütçem en fazla 2500.
AOC 24G2U 23.8"

1.5 senedir kullanıyorum hem amd hem nvidia ekran kartı hemde xbox series s ile birlikte kullandım genelde fps ağırlıklı oyunlar oynuyorum bu zamana kadar beni hiç üzmedi ilk aldığım da renkleri bi tuhaftı sanırım öyle hatırlıyorum kendim renk ayarı yaptım o zamandan beri aynı renk ayarı ile kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,210,320
Üyeler
195,336
Son üye
Blozny
Geri