FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,534
Google otomatik çeviriyor.Hocam siz nasil Türkçe yaptınız
Google otomatik çeviriyor.Hocam siz nasil Türkçe yaptınız
Son anda aldınız dolar 14 e dayandı.Alıntıyı görüntüle
İstanbula gelmiş sanırım. Kargo kaç gün daha sürer kayseriye gelicek.
7350 tl olarak gösteriyordu banka da bekleyen işlemlerde. 8600tl kesmiş. İptal edicem ancak parayı ne zaman yatırırlar ve yatırırlar mı.Son anda aldınız dolar 14 e dayandı.
7350 TL olarak gösteriyordu banka da bekleyen işlemlerde. 8600tl kesmiş. İptal edicem ancak parayı ne zaman yatırırlar ve yatırırlar mı.
Merhaba 8600tl kesmişler ama bekleyen işlemler de 7350tl olarak gösteriyordu. İptal edersem bana hangi fiyatı vericekler o gün ki kur ile mi yoksa çeken fiyat ile miBekleyen işlem dediği provizyona almıştır ve önce ki kurdan aldığı tutarı çeker yani 7385 TL
8600 çok fazla olmuş ya keşke ödemeyi yaparken 610 dolar satın alsaydınız zarara girmezdiniz.7350 TL olarak gösteriyordu banka da bekleyen işlemlerde. 8600tl kesmiş. İptal edicem ancak parayı ne zaman yatırırlar ve yatırırlar mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba 8600tl kesmişler ama bekleyen işlemler de 7350tl olarak gösteriyordu.
En güzeli bankayı arayın oradan bilgi alın.7350 TL olarak gösteriyordu banka da bekleyen işlemlerde. 8600tl kesmiş. İptal edicem ancak parayı ne zaman yatırırlar ve yatırırlar mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba 8600tl kesmişler ama bekleyen işlemler de 7350tl olarak gösteriyordu. İptal edersem bana hangi fiyatı vericekler o gün ki kur ile mi yoksa çeken fiyat ile mi
8600 çok fazla olmuş ya keşke ödemeyi yaparken 610 dolar satın alsaydınız zarara girmezdiniz.
Bankayla görüştüm kur arttığı için aldıklarını söylediler bekleme işlemlerinde gözükse de artıyormuş fiyat demek ki. Baya pahalıya geldi satması biraz zor olucak.En güzeli bankayı arayın oradan bilgi alın.
Dolar 13 oldu ona göre kessinler. 8300 den fazla olmamalı.Bankayla görüştüm kur arttığı için aldıklarını söylediler bekleme işlemlerinde gözükse de artıyormuş fiyat demek ki. Baya pahalıya geldi satması biraz zor olucak.
İade işlemlerini nasıl yapabiliriz bilginiz var mı
Parayı kesmişler 8614tl olarak. Düşse de sanırım etki etmez artıkDolar 13 oldu ona göre kessinler. 8300 den fazla olmamalı.
Eksik olunca tamamlıyorlarsa fazla olduğunda geri ödenmesi lazım. Olmadı siparişi iptal edersiniz veya satarsınız düşük dolar kurundan alırsınız.Parayı kesmişler 8614tl olarak. Düşse de sanırım etki etmez artık