Öyle zaten ordan buraya getirip 500-1000tl fark ile satıyorlar. Aslında oradaki ilanların hepsi 6000tl den alınma.Kessin jp den almışlar
Haftasonu veya mesai dışında ödemese iyidir. Papara dan gece saati 8360tl çekti dual için iade ettim bu sabah aldım para çekmedi daha kargoya verilmedi. Önceki verilmek üzereyken iade ettim.Valla hocam dolar almadan direk aldım. Asus rx 6600 modelini umarım hızlı çekilir de fazla kaçmaz.
Aynı karttan 1 adet alabiliyoruz. Satın aldığım dual kartı sepetime ekliyorum satın almıyor 2. Ürünü. Farklı ürünleri istediğiniz kadar alabilirsiniz.Aklıma bir soru takıldı bir seferde kaş kart alabiliyoruz gümrükte takılma olayı falan var mı ?
Ayda 3 veya 5 adet sınır var üstü ticari sayılıyor.Aklıma bir soru takıldı bir seferde kaş kart alabiliyoruz gümrükte takılma olayı falan var mı ?
Valla bekliyorum ben de bugün verdim daha kargoya verilmedi işte.Öyle zaten ordan buraya getirip 500-1000tl fark ile satıyorlar. Aslında oradaki ilanların hepsi 6000tl den alınma.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haftasonu veya mesai dışında ödemese iyidir. Papara dan gece saati 8360tl çekti dual için iade ettim bu sabah aldım para çekmedi daha kargoya verilmedi. Önceki verilmek üzereyken iade ettim.
Rx6600xt Nitro girdi.
Amazon | Sapphire NITRO+ Radeon RX 6600 XT GAMING OC 8G グラフィックスボード 11309-01-20G VD7832 | SAPPHIRE | グラフィックボード 通販
Sapphire NITRO+ Radeon RX 6600 XT GAMING OC 8G グラフィックスボード 11309-01-20G VD7832がグラフィックボードストアでいつでもお買い得。当日お急ぎ便対象商品は、当日お届け可能です。アマゾン配送商品は、通常配送無料(一部除く)。www.amazon.co.jpMesaj otomatik birleştirildi:
Rx6600xt Nitro + 80k yen e total alınıyor.
Sağol baskan yani tek seferde farklı kartlar ile birlikte max 3 veya 5 tane aynı adrese alabiliyoruzAynı karttan 1 adet alabiliyoruz. Satın aldığım dual kartı sepetime ekliyorum satın almıyor 2. Ürünü. Farklı ürünleri istediğiniz kadar alabilirsiniz.
Ayda 3 veya 5 adet sınır var üstü ticari sayılıyor.
Farklı kartlara gerek yok. 3 tane tek kişi adına.Sağol baskan yani tek seferde farklı kartlar ile birlikte max 3 veya 5 tane aynı adrese alabiliyoruz
Alınır. Ayrıca tr içi Rtx3060 lara da bakabilirsiniz.@Sadece Ölüler Görür
Baskan bu kartı alacağım 9.500 kusure ne diyorsun
Sapphire NITRO+ Radeon RX 6600 XT GAMING OC