hep üstü mü önerilecek biraz da altı önerilsinAsus Rog Gladius II
SteelSeries Rival 3
300 TL'ye mouse ararken en çok bunlar öneriliyordu
300 e asus core var 417 olmuş origin olanı onu alabilirsin istersenAsus Rog Gladius II
SteelSeries Rival 3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hep üstü mü önerilecek biraz da altı önerilsin![]()
Bu gladius hem kablosuz hem kablolu mu kullanılabiliyorAsus Rog Gladius II
SteelSeries Rival 3
hep üstü mü önerilecek biraz da altı önerilsin
300 e asus core var 417 olmuş origin olanı onu alabilirsin istersen
asus rog gladius 2 coreBir de asus core origin diye bir şey bulamadım
Origin ile core arasındaki tek fark kablosuz olup olmaması mı?asus rog gladius 2 core
asus rog gladius 2 origin
iki farklı mouse kanka alttaki hem kablolu hem kablosuz
Kanka ben originin kablosuz olduğunu yeni gördüm valla yalan olmasın biraz araştırayım onu ya
Kanka araştırdıktan sonra hatırladım originin kablosu sökülüp takılabiliyo taşıma kolaylığı sağlıyor yani kablosuz kullanılmıyorOrigin ile core arasındaki tek fark kablosuz olup olmaması mı?
Anladım sadece o fark için 100 küsür lira fazla vermeye değmez bence core daha mantıklıdır.Kanka araştırdıktan sonra hatırladım originin kablosu sökülüp takılabiliyo taşıma kolaylığı sağlıyor yani kablosuz kullanılmıyor
Aslında çok önemli bir fark, kablo aşındığı/yıprandığı zaman kolayca yenisi ile değiştirebilirsin. Yanılmıyorsam sensör farkı da vardı ve yedek switch çıkıyordu originde.Anladım sadece o fark için 100 küsür lira fazla vermeye değmez bence core daha mantıklıdır.
Bide mediamarktt ta bir mouse denedim çok hoşuma gitti o da 400 lira HyperX Pulsefire FPS Pro diye o nasıldır?
Tabi o kablo da bir mouse parasıdırAslında çok önemli bir fark, kablo aşındığı/yıprandığı zaman kolayca yenisi ile değiştirebilirsin. Yanılmıyorsam sensör farkı da vardı ve yedek switch çıkıyordu originde.