400 TL BÜTÇE MOUSE ÖNERİSİ

Anladım sadece o fark için 100 küsür lira fazla vermeye değmez bence core daha mantıklıdır.
Bide mediamarktt ta bir mouse denedim çok hoşuma gitti o da 400 lira HyperX Pulsefire FPS Pro diye o nasıldır?
Hyperx mouse ile ilgili pek bi fikrim yok açıkçası ama denediysen ve hoşuna gittiyse alabilirsin tabi üzeceğini sanmıyorum.

Hyperx mouse ile ilgili pek bi fikrim yok açıkçası ama denediysen ve hoşuna gittiyse alabilirsin tabi üzeceğini sanmıyorum.
Takıp deneme fırsatım yok tabi mediamarktta tabi ama elimle tutuş olarak çok güzel geldi çok beğendim

origin ufak bir sensör farkı , tabanda rgb farkı , biraz daha ağır , çıkarılabilen kablo gibi özelliklerle coreun birazcık daha üstü yani

HyperX pulsefire Haste al derim 450 civarına çıkabiliyorsan.

Ya da razer deathadder essential diye bir mouse var o da güzel gibiydi fiyatı da baya uygun diğerlerine göre 200 tl gibi bir şeydi

elin küçükse viper mini falan da olabilir razerin

Klasik Type c kablo bir olayı yok.
Baktığımda çok ta klasik bir kablo gibi durmuyor kendi kablosu asusun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

HyperX pulsefire Haste al derim 450 civarına çıkabiliyorsan.
O civarlara çıkamam da pulsefire pro güzel geldi bir de razer deathadder essential çok mantıklı geldi

elin küçükse viper mini falan da olabilir razerin
Ona baktım da çok küçük bir mouse

Steelseries aerox 3 var şuan itopyada çok hafif ve güzel bir mouse

Rog logolu type c kablosu, başka bir olayı yok. İtopyada indirime girerse Pugio 2 de alabilirsiniz.
Tamam ondan bahsediyorum zaten kendi orjinal kablosu olduğundan pahalı olacağından

Steelseries aerox 3 var şuan itopyada çok hafif ve güzel bir mouse
500 TL ye çıkamam maalesef bütçe 400 o da maksimum

Başlıkta da belirttiğim gibi 400 TL mouse önerisi verebilir misiniz?
İtopyadan 199TL'ye Razer Viper Mini almıştım zamanında. Gene arada bir düşüyor 200 liraya. Rival 3'e göre daha iyi sensör ,daha iyi fiyat ve kablosu örgülü. Ek olarak çok hafif ve eli yormuyor. Boyutu küçük diye almadan önce çok tereddüt ettim ama aldıktan sonra boyutuna rağmen çok iyi geldi. Tavsiye ederim . (Kalan 200 liraya da bir şeyler alırsın)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,624
Üyeler
195,082
Son üye
Enes0234
Geri