- Bütçe
- 4000
Şubat 1de sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Ryzen 7. Nesil ile kullanacağım (hangisi olur bilemiyorum
)
Ekranlı olmasını istiyorum. Aklımda KC360 ve Rog serisinin sıvı soğutması var. İkisi arasından hangisi ? Başka öneriniz varsa onuda alabilirim
Ürün linkleri :
www.akakce.com
www.akakce.com
Ekranlı olmasını istiyorum. Aklımda KC360 ve Rog serisinin sıvı soğutması var. İkisi arasından hangisi ? Başka öneriniz varsa onuda alabilirim
Ürün linkleri :
Asus ROG RYUJIN 360 RGB Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG RYUJIN 360 RGB Sıvı Soğutma fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus ROG RYUJIN 360 RGB Sıvı Soğutma özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
MSI MPG CORELIQUID K360 ARGB 2.4'' LCD Ekranlı 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG CORELIQUID K360 ARGB 2.4'' LCD Ekranlı 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG CORELIQUID K360 ARGB 2.4'' LCD Ekranlı 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 15.935,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!