Sorunu çözebildiniz mi?bakalım ne gircek yine sırf gelip bakması bile 150 TL galiba![]()
Sorunu çözebildiniz mi?bakalım ne gircek yine sırf gelip bakması bile 150 TL galiba![]()
Hocam önce kutu dediler sonra bina içi tesisat en son altyapı kaynaklı dendi 2-3 hafta ekipler geldi gitti en son bir ekip geldi halloldu tak diye bu arada 550 tl girdi baştan cat6 kablo çektim modeme kadarSorunu çözebildiniz mi?
ama hala ping sorunu var ping düşük ama atıyorum normalde stabil 36 ping alıyordum 36-40 arası sürekli ping değişiyor yerinde durmuyorHocam önce kutu dediler sonra bina içi tesisat en son kendi altyapı problemi oldu 2-3 hafta ekipler geldi gitti en son bir ekip geldi halloldu tak diye bu arada 500 TL girdi baştan cat6 kablo çektim modeme kadar![]()
Bende kablo çektim daireye kadar fakat bu seferde ankastre arızası dediler. Elektrikçiler bakmıyor yada anlamıyor. TT ekipleri de arıza kaydı açtığım halde neredeyse 2 aydır gelmiyorlar. Sorunu TT çözdü yani öyle mi?Hocam önce kutu dediler sonra bina içi tesisat en son altyapı kaynaklı dendi 2-3 hafta ekipler geldi gitti en son bir ekip geldi halloldu tak diye bu arada 550 TL girdi baştan cat6 kablo çektim modeme kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama hala ping sorunu var ping düşük ama atıyorum normalde stabil 36 ping alıyordum 36-40 arası sürekli ping değişiyor yerinde durmuyor
Dedim ben sadece suç atıyorlar, %90 alakasız oluyor.Hocam önce kutu dediler sonra bina içi tesisat en son altyapı kaynaklı dendi 2-3 hafta ekipler geldi gitti en son bir ekip geldi halloldu tak diye bu arada 550 TL girdi baştan cat6 kablo çektim modeme kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama hala ping sorunu var ping düşük ama atıyorum normalde stabil 36 ping alıyordum 36-40 arası sürekli ping değişiyor yerinde durmuyor
Evet TT çözdü yine.Müşteri hizmetlerini ara söyle kutuyu kontrol ettiler sorun yok falan de yapcak bir şey yok.Birde sürekli tweet at TTDestek hesabına sürekli müşteri hizmetlerini ara. burda TT'nin başındaki adam eve geldi ölçüm yaptı dedi arıza kaydı oluştur çözmeye çalışacağız.Müşteri hizmetlerini ararken kabloyu çekin yoksa arıza kaydı ulaşmıyormuş dedi birde ne kadar doğru bilmem ben araken kabloyu tak çıkar yaptımBende kablo çektim daireye kadar fakat bu seferde ankastre arızası dediler. Elektrikçiler bakmıyor yada anlamıyor. TT ekipleri de arıza kaydı açtığım halde neredeyse 2 aydır gelmiyorlar. Sorunu TT çözdü yani öyle mi?