Öneri 1000 TL Oyun için üzmeyecek kulaklık önerisi

BroDill

80+
Reaksiyon skoru
61
Bütçe
1000
Yaklaşık 1 hafta önce Hyper x cloud 2 sipariş ettim ve kulaklıgın mikrofonunun aşırı dandik olması ve bitmeyen dip sesinden dolayı iadeye amazona gönderdim
cloud 2 istemiyorum kesinlikle. Razer kraken thx kullandım tekrar almam diye düşünüyorum (bu arada almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim-ayar yapılınca farklı bir seviye oluyor)
mikrofonu cloud 2 kadar kötü olmasın sesim net anlaşılır konuşabileyim yeter.
kablosuz olursa mükemmel olur ama bu fiyatlara zor (logitech g435 almayı düşündüm RUTHLESS koduyla gaminggentrde 939 tl oluyor ama kalitesiz gibi geldi bana kulaklık)
en maksimum çıkabileceğim 1100 tl . önerilerinizi bekliyorum

Bende bu var öneriyorum ama bütçeni aşıyormuş :/

Bende bu var öneriyorum ama bütçeni aşıyormuş :/
çok güzel kulaklık biliyorum ama maksimum 1100 tl maalesef.

hocam bende bakıyorum geçen razer barracuda x gördüm 900 e almadım çok pişmanım şuan

hocam bende bakıyorum geçen razer barracuda x gördüm 900 e almadım çok pişmanım şuan
ben de almak üzereydim ama pek hoşuma gidemedi ne yalan söyleyeyim. telefonda, dışarda felan kullanmayacağım o yüzden pek üzülmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi fırsattı.

İtopya karne indirimleri olur 1,5 haftaya onu bekleyin çok aceleniz yoksa.
acelem yok tek korkum fiyatların uçması tekrar. https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-surround-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik_u9769 bunu buldum tavsiye eder misiniz?

ben de almak üzereydim ama pek hoşuma gidemedi ne yalan söyleyeyim. telefonda, dışarda felan kullanmayacağım o yüzden pek üzülmedim

acelem yok tek korkum fiyatların uçması tekrar. https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-surround-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik_u9769 bunu buldum tavsiye eder misiniz?
Tek etmeyeceğim modeldir hocam. Tasarımını hiç beğenmiyorum.
Kullanan arkadaşlarda kafaya baskı yapıyormuş.
Arkadaşımda var.

vallaha ya kart bilgilerini girdim sonra dedim boşver alma , hangi kafayla dediysem
😕

hocam bunun kablolusu var arkadaşımda kulağa tam oturmuyormuş ped yapısı yüzünden pek memnun değil oyüzden ama ses kalitesi güzel

migrosta 600 TL bu kulaklık
o sanırım x hocam bu arkadaşın attıgı düz. x te 7.1 ve ses kartı yok diye biliyorum

değer dimi bu fiyata almak çünkü genelde razer güzel ürünler yapıyor

Normalde 800 civarında satılıyordu hocam da 1000 liraya da alınabilir. Cloud 2 nin muadili mikrofonu ondan iyi extradan programı var işte kendiniz de biliyorsunuz Razer thx.

Geri