Hocam kulaklık iadesi almayabilirler eğer ürünü açtıysanız haberiniz olsun. Önce onu garantiye alın.CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık
999₺ verilir mi?
Razer tournament edition thx kulaklık aldım kargom bugün geldi corsairi alıp razer i iade etmeye değer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
up
Açtım da kullanmadım, mühim değil pek fikriniz nedir?Hocam kulaklık iadesi almayabilirler eğer ürünü açtıysanız haberiniz olsun. Önce onu garantiye alın.
DegerCORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık
999₺ verilir mi?
Razer tournament edition thx kulaklık aldım kargom bugün geldi corsairi alıp razer i iade etmeye değer mi?
up
VOid elit rgb kablosuz sıfır ise değer alınabilir ama dediğim gibi kullanıp kullanmamanız farketmez açtıysanız kulaklığı iade almazlar Amazon hariç.Açtım da kullanmadım, mühim değil pek fikriniz nedir?
İtopyada hocamBana kalırsa değer kulaklık linki var mı 2. el mi?
değerCORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık
999₺ verilir mi?
up
Göremedim ben link atabilir misin rica etsem ?İtopyada hocam
Pardon Wireless e bakıyormuşumGöremedim ben link atabilir misin rica etsem ?
Hocam wireless model indirimde zaten ama?Göremedim ben link atabilir misin rica etsem ?
Pardon Wireless e bakıyormuşum![]()
Hocam wireless model indirimde zaten ama?
Göremedim ben link atabilir misin rica etsem ?
Hocam buna bakınca indirimsiz halini gördüğünüzü sandım evet kablosuz 999₺Pardon Wireless e bakıyormuşum![]()
Mesajı yazaarken bakmıştım 1115 gözüküyordu anlam veremedim bendeHocam buna bakınca indirimsiz halini gördüğünüzü sandım evet kablosuz 999₺