Mouse ve mousepad önerisi

Bthnsvc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
727
Bütçe
350
Aklımda Razer Viper Mini var Mouse olarak Mousepad + o fiyata daha iyi mouse var diyen varsa önerisini alabilirim.
Geçenlerde değerli görüşleriniz sayesinde Drop Plus kulaklık aldım yarın elimde olacak.
Valorant, LoL, metin2 gibi oyunlar oynuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu akşam sipariş vereceğim arkadaşlar ikisinide varsa bilginiz bir öneride bulunursanız sevinirim

Elin orta ya da küçükse Viper mini iydir 250 liraya. Mousepad Xrades alabilirsiniz beğendiğiniz boyutta ve desende.

Elin orta ya da küçükse Viper mini iydir 250 liraya. Mousepad Xrades alabilirsiniz beğendiğiniz boyutta ve desende.
evet elim orta mousepade de bakayım razer viper mini uzun zamandır aklımdaydı zaten n11de en ucuz oradan sipariş veriyorum şimdi

2 yıla yakındır Asus M5 mouse kullanıyorum. Buradan bir arkadaş önermişti sağolsun. Bende öneriyorum gayet güzel hiçbir sıkıntı yaşamadım henüz. Güncel fiyatı 300 civarında sanırım.

70x30 hem klavyeyi hem mouse u rahat alır mı acaba içine klavye bu MSI Vigor GK50 Low Profile mouseda razer viper mini olacak malum

90x40 çok büyük geldi gözüme resimde

70x30 hem klavyeyi hem mouse u rahat alır mı acaba içine klavye bu MSI Vigor GK50 Low Profile mouseda razer viper mini olacak malum

90x40 çok büyük geldi gözüme resimde
Benim klavyem büyük ,mousepad 90x30 keşke 90x40 alsaymışım diyorum. Hatta 40x40 alıp sadece fare için kullanmak daha mantıklı geliyor artık. klavyenin altında olmasına gerek duymuyorum.

Zonebilişim iyidir bu arada memnun kalmazsanız da iadede sorun çıkartacaklarını sanmıyorum .

Benim klavyem büyük ,mousepad 90x30 keşke 90x40 alsaymışım diyorum. Hatta 40x40 alıp sadece fare için kullanmak daha mantıklı geliyor artık. klavyenin altında olmasına gerek duymuyorum.

Zonebilişim iyidir bu arada memnun kalmazsanız da iadede sorun çıkartacaklarını sanmıyorum .
mat siyah aldım mousepadi teşekkür ederim önerin için

90x40 aldım çünkü bileğim masaya değiyor rahatsız etmessin diye :)

mat siyah aldım mousepadi teşekkür ederim önerin için

90x40 aldım çünkü bileğim masaya değiyor rahatsız etmessin diye :)
İyi yaptınız bilekten oynuyorsanız sorun olmayabiilir ama düşük sens/dpı oynuyorsanız alan yetmiyor yükseklik olarak 30cm.

Aklımda Razer Viper Mini var Mouse olarak Mousepad + o fiyata daha iyi mouse var diyen varsa önerisini alabilirim.
Geçenlerde değerli görüşleriniz sayesinde Drop Plus kulaklık aldım yarın elimde olacak.

Bu akşam sipariş vereceğim arkadaşlar ikisinide varsa bilginiz bir öneride bulunursanız sevinirim
Bir tik asti fiyati

İyi yaptınız bilekten oynuyorsanız sorun olmayabiilir ama düşük sens/dpı oynuyorsanız alan yetmiyor yükseklik olarak 30cm.
baya büyükmüş bu arada 90x40 bilgisayar ekranının yarısını bile içine aldı flkqwmdklqwd

İtopyada rog pugio II 399 TL. Asus da inceleme gönderince de 100 TL veriyormuş. 8 şubata kadar.

Steelseries Rival 3 ve Logitech'in 45 TL'lik mousepad'ini öneririm. Toplam 350 TL bile yapmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,227
Üyeler
189,809
Son üye
mustafa_hakan
Geri